Νέα capsule συλλογή. (Προ)ετοιμάσου.


Δεν ξέρω για εσένα, αλλά προσωπικά είμαι φαν του Michael Jackson. Δεν πιστεύω ότι υπάρχει άνθρωπος που να μην έχει χορέψει έστω και μια φορά με κάποιο από τα τραγούδια του.

Αλλά δεν ήταν μόνο το μουσικό του μεγαλείο που έχουμε να θαυμάζουμε και εμείς, αλλά και οι νεότερες γενιές. Είναι και τα fashion skills του. Γιατί είχε όντως ικανότητες ως προς το να αντιπροσωπεύσει άψογα τον εαυτό και την ταυτότητά του σαν καλλιτέχνης προς το κοινό, μέσω των εμφανίσεών του. Είναι λογικό που τον θεωρούσαμε λοιπόν, και συνεχίζουμε να τον θεωρούμε fashion icon. Ο M.J. δεν θα σταματήσει ποτέ να μας εμπνέει και απόδειξη αυτού είναι η πιο πρόσφατη συλλογή της Supreme.

Είναι εδώ και λίγο καιρό που ακούγονταν φήμες για μια τέτοια συλλογή, σήμερα όμως αυτές επιβεβαιώθηκαν. Η Supreme λοιπόν, δημιουργεί μια νέα capsule συλλογή αφιερωμένη (ή εμπνευσμένη καλύτερα) από τον θρυλικό βασιλιά της pop.

Η συλλογή λοιπόν, περιλαμβάνει βαμβακερά hoodies ($168), t-shirts ($44), work shirts ($136) αλλά και ένα skateboard ($66) τα οποία έχουν όλα τυπωμένα επάνω τους μια vintage φωτογραφία του γνωστού icon.

Η συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη στο e-shop της Supreme. Προλαβαίνεις- δεν προλαβαίνεις να την αποκτήσεις…

michaeljackson_supreme_01.jpgmichaeljackson_supreme_02.jpgmichaeljackson_supreme_03.jpgmichaeljackson_supreme_04.jpgmichaeljackson_supreme_05.jpgmichaeljackson_supreme_06.jpg