Kάνεις όντως ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, όσον αφορά πάντα σε ό,τι έχει να κάνει με ειδοποιήσεις, online calendars, ραντεβού και γενικά τον προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου.

 


Αγαπητό πιστό κοινό, σήμερα θα μιλήσουμε για ένα ρολόι, που δεν είναι ακριβώς ρολόι. Μπορείς να το πεις 2ο ξαδερφάκι ωστόσο.

 

Έμαθα λοιπόν τι εστί Pebble Smartwatch πριν λίγες ημέρες. “Είναι για να βλέπεις τα notifications σου όπου και να είσαι” μου είπαν και, ναι οκ, λίγο αγχώθηκα γιατί πραγματικά είμαι όλη μέρα μπροστά σε έναν υπολογιστή και αλλάζω τα tabs του chrome με αυτά του word με ταχύτητα φωτός για να μη χάσω τι γίνεται στο παράλληλο σύμπαν των social media. Οπότε θα μου πεις, γιατί αποφάσισες να μιλήσεις για αυτό το gadgetάκι; Γιατί βασικά πέρασα 15′ στην επίσημη σελίδα του χαζεύοντας όλα τα apps (πάνω από 1000 σου λέει) που μπορείς να περάσεις στο ηλεκτρονικό αυτό μαραφέτι και να κάνεις όντως ακόμα πιο εύκολη την καθημερινότητά σου, όσον αφορά πάντα ό,τι έχει να κάνει με ειδοποιήσεις, online calendars, ραντεβού και γενικά τον προγραμματισμό των υποχρεώσεών σου. Α! Και βασικά είναι ωραίο, βγαίνει και σε κόκκινο (δηλαδή τι άλλο θες;).

 

Περιληπτικά λοιπόν θα σου πω ότι το Pebble μπορεί να:

  • Σε κάνει να μοιάζεις με τον Theodore (Τι εννοείς ποιον
    ?)
  • Σε ειδοποιήσει για ό,τι έχει να κάνει με social media (ναι λες και δεν τσεκάρεις 100φορές/ημέρα το twitter)
  • Κάνει μπάνιο μαζί σου γιατί είναι αδιάβροχο
  • Μην σε κάνει να ψάχνεις φακό μετά τις 21.00 καθώς έχει backlight που φωτίζει την οθόνη του, αλλά και να..
  • Μην σε κάνει να ψάχνεις σκιά όταν έχει ήλιο για να δεις τι στο καλό λέει αυτό το mail από τη δουλειά
  • Αλλάξει 100 εμφανίσεις επιφάνειας εργασίας, ανάλογα με το κέφι σου βραδερφέ
  • “Φορέσει” διαφορετικά λουράκια, από δερμάτινο μέχρι μπρασελέ.

 

Παρακάτω μπορείς να δεις την παρουσίασή του και εδώ μπορείς να το παραγγείλεις. Η τιμή του ξεκινάει από τα 150 δολάρια και τα apps για Android και ios είναι free. Και επειδή σε καίει, το ξέρω, βγαίνει και σε άλλα 4 χρώματα.

 

Κείμενο: Νάνσυ Κωστακοπούλου - www.slag.gr

 

{vimeo}83385338{/vimeo}