Πες τη γνώμη σου. Μπες στην κλήρωση για ένα μοναδικό CU Liquid δώρο. Διεκδίκησε βιβλία, συλλεκτικά δώρα και comics. Για περισσότερη έμπνευση.


Ο τυχερός που κέρδισε ένα μοναδικό μπουκάλι από τον κόσμο των STAR WARS (VADER) ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 700 ml  και μαζί ένα σημειωματάριο LOVE – HANDWRITTEN! είναι η Sailor Moon 14

Κέρδισε ένα μοναδικό μπουκάλι από τον κόσμο των STAR WARS (VADER) ΜΕΤΑΛΛΙΚΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ 700 ml και μαζί ένα σημειωματάριο LOVE – HANDWRITTEN! Περισσότερα gadget για να εξερευνήσεις αλλά και για να αγοράσεις εδώ. Μαζί με πολλές προτάσεις από λατρεμένα αντικείμενα με comics, αγαπημένες σειρές, και μουσικά group. Όλος ο κόσμος της pop culture βρίσκεται εδώ - δώρα που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

CU Liquid
Το πρώτο digital καρτοκινητό που προσαρμόζεται αυτόματα στις ανάγκες σου, χωρίς περιορισμούς από πακέτα.
Πες τη γνώμη σου. Κέρδισε συλλεκτικά δώρα και μπες στην κλήρωση για ένα μεγάλο CU Liquid δώρο.

To Platform.gr, με την υποστήριξη του CU, ανοίγει τον φάκελο για όλα όσα απασχολούν τη Generation Z σήμερα. Από την εκπαίδευση, τις post-covid19 ερωτικές σχέσεις και τη διαφορετικότητα, έως τις επιλογές στη διασκέδαση και τη μουσική.

Τον λόγο θα έχεις εσύ, όχι απλά για να σε ακούσουμε, αλλά γιατί η δική σου γνώμη δεν μπορεί να είναι λιγότερο σημαντική σε μια κοινότητα όπως η δική μας. Εσύ εκφράζεσαι και εμείς, σε συνεργασία με το CU,κληρώνουμε σε 5 τυχερούς απεριόριστα data για έναν χρόνο. Και επιπλέον, σου δίνουμε comics, βιβλία, συλλεκτικές εκδόσεις από εκδοτικούς οίκους.

Τα δώρα τα επέλεξε η ομάδα του Platform. Είναι δώρα από την ευρύτερη pop culture, δώρα που θα θέλαμε να κάνουμε κι εμείς στους ανθρώπους μας, ή... στους εαυτούς μας!

Πώς θα κερδίσεις τα δώρα;

- Γράφεις τη γνώμη σου, για το θέμα της ημέρας, στο Conversations, έχοντας πρώτα εγγραφεί (μπορείς να γραφτείς πολύ εύκολα, με το Facebook account σου ή με το e-mail σου).

- Κάθε τρεις ημέρες, στις 11:00, κληρώνουμε τους τυχερούς του προηγούμενου θέματος και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα του Conversations. Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες που σχολίασαν στο προηγούμενο θέμα, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση. Σχόλια υβριστικά ή άσχετα με το θέμα που συζητάμε, δεν θα ληφθούν υπόψη.

- Οι τυχεροί επικοινωνούν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής των δώρων τους.

- Η αποστολή των δώρων θα γίνει μαζικά, στο τέλος της ενέργειας, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, μέσω εταιρίας courier. Το ίδιο ισχύει και για την έναρξη ενεργοποίησης του μεγάλου CU Liquid δώρου.