Πες τη γνώμη σου. Κέρδισε απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο. Για ακόμα περισσότερη έκφραση. Διεκδίκησε βιβλία, συλλεκτικά δώρα και comics. Για περισσότερη έμπνευση.


Η κλήρωση έγινε στις 20/1, ανάμεσα σε όσους έγραψαν τη γνώμη τους στις 19/1. Τυχερή είναι η Eirini Arvaniti. Παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με τα στοιχεία αποστολής του δώρου της.

Κέρδισε το διεθνές μπεστ σέλερ "Μικρή ιστορία περί των πάντων (σχεδόν)", του Bill Bryson. 

Το απόλυτο αποκαλυπτικό ταξίδι στον χρόνο και τον χώρο, μας δείχνει τον κόσμο όπως οι περισσότεροι από εμάς δεν τον έχουν δει ποτέ πριν!  Στο κλασικό αυτό έργο εκλαϊκευμένης επιστήμης, ο Bill Bryson κατορθώνει το φαινομενικά ακατόρθωτο: να μας βοηθήσει να κατανοήσουμε τον κόσμο, παρουσιάζοντας τις σύγχρονες θεωρίες της επιστήμης με τον πιο προσιτό και διασκεδαστικό τρόπο. Με άφθονο χιούμορ αλλά και αξιοσημείωτη σαφήνεια, μας παρασύρει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι από τη γέννηση και την εξέλιξη του σύμπαντος μέχρι τη δημιουργία του πολιτισμού και τις νεότερες ανακαλύψεις!

Μαζί μάσκα "Superman" ! Περισσότερα gadget για να εξερευνήσεις αλλά και για να αγοράσεις εδώ. Μαζί με πολλές προτάσεις από λατρεμένα αντικείμενα με comics, αγαπημένες σειρές, και μουσικά group. Όλος ο κόσμος της pop culture βρίσκεται εδώ - δώρα που δεν θα βρεις πουθενά αλλού!

Μίλα με όλους ελεύθερα. 
Όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, η επικοινωνία μας ενώνει. 
Πες τη γνώμη σου. Κέρδισε συλλεκτικά δώρα και απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο.

To Platform.gr, με την υποστήριξη του CU, ανοίγει τον φάκελο για όλα όσα απασχολούν τη Generation Z σήμερα. Από την εκπαίδευση, τις post-covid19 ερωτικές σχέσεις και τη διαφορετικότητα, έως τις επιλογές στη διασκέδαση και τη μουσική.

Τον λόγο θα έχεις εσύ, όχι απλά για να σε ακούσουμε, αλλά γιατί η δική σου γνώμη δεν μπορεί να είναι λιγότερο σημαντική σε μια κοινότητα όπως η δική μας. Εσύ εκφράζεσαι και εμείς, σε συνεργασία με το CU, σου δίνουμε απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο, για να το κάνεις περισσότερο. Και επιπλέον, σου δίνουμε comics, βιβλία, συλλεκτικές εκδόσεις από εκδοτικούς οίκους.

Τα δώρα τα επέλεξε η ομάδα του Platform. Είναι δώρα από την ευρύτερη pop culture, δώρα που θα θέλαμε να κάνουμε κι εμείς στους ανθρώπους μας, ή... στους εαυτούς μας!

Πώς θα κερδίσεις τα δώρα;

- Γράφεις τη γνώμη σου, για το θέμα της ημέρας, στο Conversations, έχοντας πρώτα εγγραφεί (μπορείς να γραφτείς πολύ εύκολα, με το Facebook account σου ή με το e-mail σου).

- Κάθε πρωί, στις 11:00, κληρώνουμε τους τυχερούς της προηγούμενης ημέρας και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα του Conversations. Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες που σχολίασαν την προηγούμενη ημέρα, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση. Σχόλια υβριστικά ή άσχετα με το θέμα που συζητάμε, δεν θα ληφθούν υπόψη.

- Οι τυχεροί επικοινωνούν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής των δώρων τους.

- Η αποστολή των δώρων θα γίνει μαζικά, στο τέλος της ενέργειας, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, μέσω εταιρίας courier. Το ίδιο ισχύει και για την έναρξη ενεργοποίησης του δώρου της απεριόριστης ομιλίας.