Επιτραπέζιο ΖΙΤΟ! - WAVELENGTH (14/1) - ο τυχερίος

Πες τη γνώμη σου. Κέρδισε απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο. Για ακόμα περισσότερη έκφραση. Διεκδίκησε βιβλία, συλλεκτικά δώρα και comics. Για περισσότερη έμπνευση.

Η κλήρωση εγινε στις 15/1. Τυχερός είναι ο Γιώργος Νταγκουνάκης. Παρακαλούμε να επικοινωνήσει μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. με τα στοιχεία αποστολής του δώρου του.

Κέρδισε το άκρως διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για όλη την παρέα, "ZITO! - WAVELENGTH" αξίας €34,99,  στο οποίο δύο ομάδες προσπαθούν να διαβάσουν η μία τη σκέψη της άλλης. Πρόκειται για μια συναρπαστική εμπειρία ΣΚΕΨΗΣ, ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ και ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΜΩΝ. Συνδυάζοντας τη μαγεία των παιχνιδιών λέξεων με την… τηλεπάθεια, οι αποφάσεις σας αποκτούν νόημα, προκαλούν ένταση και αγωνία, και σας οδηγούν στη νίκη.

Μίλα με όλους ελεύθερα. 
Όσο διαφορετικοί κι αν είμαστε, η επικοινωνία μας ενώνει. 
Πες τη γνώμη σου. Κέρδισε συλλεκτικά δώρα και απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο.

To Platform.gr, με την υποστήριξη του CU, ανοίγει τον φάκελο για όλα όσα απασχολούν τη Generation Z σήμερα. Από την εκπαίδευση, τις post-covid19 ερωτικές σχέσεις και τη διαφορετικότητα, έως τις επιλογές στη διασκέδαση και τη μουσική.

Τον λόγο θα έχεις εσύ, όχι απλά για να σε ακούσουμε, αλλά γιατί η δική σου γνώμη δεν μπορεί να είναι λιγότερο σημαντική σε μια κοινότητα όπως η δική μας. Εσύ εκφράζεσαι και εμείς, σε συνεργασία με το CU, σου δίνουμε απεριόριστη ομιλία CU για 1 χρόνο, για να το κάνεις περισσότερο. Και επιπλέον, σου δίνουμε comics, βιβλία, συλλεκτικές εκδόσεις από εκδοτικούς οίκους.

Τα δώρα τα επέλεξε η ομάδα του Platform. Είναι δώρα από την ευρύτερη pop culture, δώρα που θα θέλαμε να κάνουμε κι εμείς στους ανθρώπους μας, ή... στους εαυτούς μας!

Πώς θα κερδίσεις τα δώρα;

- Γράφεις τη γνώμη σου, για το θέμα της ημέρας, στο Conversations, έχοντας πρώτα εγγραφεί (μπορείς να γραφτείς πολύ εύκολα, με το Facebook account σου ή με το e-mail σου).

- Κάθε πρωί, στις 11:00, κληρώνουμε τους τυχερούς της προηγούμενης ημέρας και τα αποτελέσματα ανακοινώνονται στην κεντρική σελίδα του Conversations. Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες που σχολίασαν την προηγούμενη ημέρα, συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση. Σχόλια υβριστικά ή άσχετα με το θέμα που συζητάμε, δεν θα ληφθούν υπόψη.

- Οι τυχεροί επικοινωνούν μαζί μας στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., με το ονοματεπώνυμο, τα στοιχεία επικοινωνίας και αποστολής των δώρων τους.

- Η αποστολή των δώρων θα γίνει μαζικά, στο τέλος της ενέργειας, την τελευταία εβδομάδα του Ιανουαρίου, μέσω εταιρίας courier. Το ίδιο ισχύει και για την έναρξη ενεργοποίησης του δώρου της απεριόριστης ομιλίας.