Αυτά τα κινηματογραφικά projects μας έχουν ανοίξει την όρεξη!


Το Χόλιγουντ είναι μία αέναη κινηματογραφική μηχανή! Τα ταλέντα της βιομηχανίας βρίσκονται συνεχώς εν κινήσει, προτοιμάζοντας το επόμενο project τους, κλείνοντας συμφωνίες, ψάχνοντας συνεργάτες και αναζητώντας έμπνευση. Παρακάτω σας παρουσιάζουμε 5 επερχόμενα φιλμ που έχουν ανακοινωθεί, τα οποία μας φαίνονται ιδιαίτερα συναρπαστικά -και κρίνοντας από τους καλλιτέχνες που εμπλέκονται στη δημιουργία τους, αναμένεται να γοητεύσουν το παγκόσμιο κοινό.

Flesh of the Gods

Ανακοινωμένο μόλις πριν από μερικές ημέρες, το επερχόμενο «Flesh of the Gods» του Ιταλοκαναδού Panos Cosmatos έρχεται για να ενθουσιάσει τους απανταχού γκοθάδες: Kristen Stewart και Oscar Isaac βρίσκονται αντιμέτωποι με γοητευτικά βαμπίρ στο LA του 1980, και το ρόστερ της παραγωγής φαντάζει ιδανικό, με την alterantive βασίλισσα του edge Kristen Stewart να επιστρέφει άφοβα στον κόσμο των βαμπίρ, και τον Kosmatos να έχει δυνατό horror βιογραφικό χάρη στο θεότρελο «Mandy» του 2018...

Save the Green Planet

Τι κι αν τράνταξε το παγκόσμιο σινεμά με το «Poor Things» μόλις πριν από 6 μήνες; Τι κι αν ετοιμάζεται να μας εκπλήξει και πάλι με το επερχόμενο «Kinds of Kindness»; Ο Γιώργος Λάνθιμος δεν ξεκουράζεται στιγμή, έχοντας ήδη στα σκαριά το επόμενο πρότζεκτ του. Παρέα με την αγαπημένη του Emma Stone, ο Λανθιμος έχει αναλάβει να αναδημιουργήσει το κορεάτικο cult classic του 2003 με τίτλο «Save the Green Planet», όπου ένας προβληματισμένος νεαρός απαγάγει έναν καθωσπρέπει επιχειρηματία. Μπερδεμένο, γκροτέσκο και σαρδόνιο, το αυθεντικό φιλμ του 2003 αποτελεί διαμαντάκι του Κορεάτικου sci-fi και ο Λάνθιμος φαντάζει ιδανική επιλογή για το remake, το οποίο αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα αυτό το καλοκαίρι (παρακάτω μπορείτε να δείτε ένα trailer του αυθεντικού «Save the Green Planet»).

Υ2Κ

O Κyle Mooney είναι ένας από τους αγαπημένους μας new-age αμερικάνους κωμικούς, έχοντας πολυάριθμες ταινίες, σειρές, σκετσάκια και εκπομπές στο ενεργητικό του. Παρέα με τα φιλαράκια του, Dave McCary και Beck Bennett, ο Mooney ειδικεύεται στο να δημιουργεί νοσταλγικά throwbacks στη δεκαετία του '90, πασπαλισμένα με ανθρωπιά, μάυρο χιούμορ και, ενίοτε, horror στοιχεία. Η πρώτη του σκηνοθετική δουλειά αναμένεται να συνεχίσει το trend, ακολουθώντας μία παρέα εφήβων που έρχονται αντιμέτωποι με το τέλος του κόσμου, στις 31 Δεκεμβρίου του 1999 (πάρτε μία γεύση από την σαρδόνια, ρετρό αισθητική του Mooney, στο παρακάτω κωμικό clip).

Didi

Τιμημένο με το βραβείο κοινού στο φετινό φεστιβάλ του Sundance, το Didi φέρει την σκηνοθετική σφραγίδα του Sean Wang, και ακολουθεί μία παρέα εφήβων που σκεϊτάρουν, ερωτεύονται και ονειρεύονται το καλοκαίρι του 2008. Για όσους μεγάλωσαν στα ηρωικά 2000s, η ταινία αναμένεται ιδιαίτερα νοσταλγική -και ευελπιστεί να παρει μία θέση στο πάνθεον των εφηβικών coming-of-age.

Outcome

Ο 40ετης κωμικός Jonah Hill πέρασε πάνω από δέκα χρόνια στο προσκήνιο του αμερικάνικου σινεμά, προτού κάνει τα πρώτα του σκηνοθετικά βήματα με το υπέροχο «Mid90s» του 2019. Έκτοτε, ο Hill ήρθε αντιμέτωπος με διάφορες κατηγορίες κακοποίησης (πράγμα που βάζει την καριέρα του σε αβέβαια μονοπάτια), και η δεύτερη ταινία του δείχνει να είναι άμεσα εμπνευσμένη από τα παραπάνω γεγονότα: Ακολουθώντας έναν μικρομεσαίο σταρ που, μετά από μία σειρά αποκαλύψεων καλείται να αντιμετωπίσει το αμφιλεγόμενο παρελθόν του (και με τον Keanu Reeves στον πρωταγωνιστικό ρόλο), το αποτέλεσμα αναμένεται αν μη τι άλλο αρκετά ενδιαφέρον.