Εκτύπωση

Σχέση από απόσταση

Ένας άντρας συμβουλεύει… 

Κείμενο: Platform news

Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω δεν είναι μόνο δικές μου απόψεις. Είναι και του κολλητού μου που είναι Θεσσαλονικιός φωτογράφος, μένει στην Ιταλία και μόλις χώρισε από την Αθηναία σύντροφό του, που τον είχε τρελάνει στα τηλέφωνα και στις κρίσεις ζήλιας…

- ‘Αν είσαι καχύποπτη, δεν θα είναι μια εύκολη σχέση για κανέναν από τους δύο.

- Πρέπει να είστε και οι δυό ιδιαίτερα ώριμοι και με αρκετές εμπειρίες για να μην αγχώνεστε με το παραμικρό.

- Η αλήθεια είναι ότι κι εμείς σας υποψιαζόμαστε συνέχεια, αλλά προσπαθούμε να μην το δείξουμε.

aaasxesmakrin.jpg

 

- Αν κάθε τρεις και πέντε υπάρχουν ξεσπάσματα ζήλιας του τύπου ‘‘πού ήσουν και γιατί δεν το σηκώνεις όταν σε παίρνω’’, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα.

- Για να γλιτώσετε και οι δυό από την μιζέρια της μοναξιάς, ορίστε την επόμενή σας συνάντηση. Το να έχεις κάτι να περιμένεις σου δίνει κουράγιο και φτερά.

- Να νιώθεις τυχερή γιατί με την σχέση σε απόσταση θέλοντας και μη  πέφτεις με τα μούτρα στη δουλειά, ή στο διάβασμα και συνήθως έχεις πολύ καλή απόδοση και στα δύο, καθώς δεν μπορεί κανείς να σου αποσπάσει την προσοχή.

- Το επόμενο καλό είναι ότι η απόσταση σε γλιτώνει από την ημέρα της Μαρμότας και την καθημερινότητα που συνήθως λυγίζει και τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια.

- Γι αυτό απόλαυσε αυτό το θείο δώρο, να θέλεις κάποιον και να σε θέλει κι εκείνος, έστω και από απόσταση. Και σταμάτησε να γκρινιάζεις. Αν το ταίρι σου έρθει πιο κοντά, ίσως και να μην το θέλεις τόσο ’’ …

Πηγή: Allyou.gr/Νανά Χατζή