Δεν παίρνει το like μας ποτέ και πουθενά


Δεν τον λες και σπάνιο είδος. Κυκλοφορούν πολλοί ανάμεσά μας, ελεύθεροι, αν και δεσμευμένοι. Λάτρεις του κέρατου του βερνικωμένου, του γυαλιστερού, ετοιμοπόλεμοι κυνηγοί, με την καραμπίνα έτοιμη να εκπυρσοκροτήσει στη θέα του επόμενου θηράματος. 
Έχεις όμως αναρωτηθεί γιατί ορισμένοι άντρες απλά νιώθουν ότι η απιστία είναι η αποστολή που πρέπει να φέρουν εις πέρας σε αυτό τον κόσμο; Γιατί κάποιοι είναι πιο άπιστοι από τους άλλους; Τι φταίει; 
Ας ψυχογραφήσουμε τον άπιστο άντρα, ας μπούμε στην ψυχή του, ας του δείξουμε τη συμπόνοια μας- αλλά σε καμία περίπτωση ας μην μπλέξουμε μαζί του γιατί ο άπιστος:
1.Δεν σε αγαπάει αληθινά. Μάλλον κάποιο σοβαρό ψυχολογικό θέμα με τη μαμά του στην παιδική του ηλικία τον έκανε να μην σέβεται τις γυναίκες. Το καλύτερό του είναι να τις υποτιμά και να τις εξευτελίζει. Ο ίδιος υποστηρίζει ότι του αρέσουν τα παιχνίδια. Σόρι, φίλε, οι σχέσεις δεν είναι Fortnite. 
2.Χρειάζεται συνεχώς επιβεβαίωση. Πως είναι ωραίος, πως είναι μοιραίος, πως αρέσει. Και φυσικά δεν αρκεί μία και μόνο γυναίκα για να αυτοεπιβεβαιωθεί. Αν και μία την εβδομάδα είναι μια χαρά. 
3.Ζηλεύει τρομερά και φτάνει στα άκρα. Να ξέρεις, όσοι απιστούν την τερματίζουν τη ζήλεια. Γιατί ξέρουν καλά τι εστί να είσαι το τρίτο πρόσωπο και δεν θέλουν να παίξουν αυτόν τον ρόλο. Ποτέ δεν παίρνει το Όσκαρ.