καλύτερα sneakers που είδαμε στο Παρίσι

Στο Paris Haute Couture Week είδαμε τα πιο… “couture” sneakers

Κείμενο: Κέλλυ Νόβακ

Πριν λίγες ημέρες, ολοκληρώθηκε η Εβδομάδα Μόδας στο Παρίσι για τις συλλογές Υψηλής Ραπτικής!

Οι παρευρισκόμενοι των shows παρέδωσαν όχι μόνο εκπληκτικά και fashion forward σύνολα, αλλά ανέβασαν πολύ ψηλά τον πήχη, στο “sneaker game” τους.

Χοντροκομμένα, φουτουριστικά sneakers, vintage αθλητικά για το τρέξιμο, πολυαναμενόμενες συνεργασίες και “kicks” με εντυπωσιακά λογότυπα όλα ήταν… on the front row στους δρόμους της μεγαλούπολης!

Ο Paul Jeong για το Highsnobiety φωτογράφησε λοιπόν, μερικά από τα πιο όμορφα sneakers της εβδομάδας τα οποία είναι τόσο όμορφα που θα μπορούσαν άνετα να περπατήσουν ακόμα και στις πασαρέλες των Haute Couture συλλογών!

parishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_01.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_02.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_03.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_04.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_05.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_06.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_07.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_08.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_09.jpgparishautecoutureweek_bestsneakerspauljeong_10.jpg

Φωτογραφίες: Paul Jeong για το Highsnobiety