Η κορυφαία ενέργεια της ZeniΘ πρωταγωνίστησε στον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης

Μαζί με περισσότερους από 15.000 δρομείς, η ΖeniΘ, ο 1ος πάροχος ολοκληρωμένης ενέργειας στην Ελλάδα, γιόρτασε τον 10o Διεθνή Νυχτερινό Ημιμαραθώνιο Θεσσαλονίκης - ZeniΘ

Κείμενο: Δελτίο ΤύπουΠροσκαλώντας τους συμμετέχοντες να τρέξουν με όλη τους την ενέργεια στη νυχτερινή Θεσσαλονίκη. Με πολλαπλές δραστηριότητες που ανέβασαν τον παλμό του κοινού και την ενέργεια στα ύψη, η ΖeniΘ χάρισε μοναδικές στιγμές διασκέδασης και αθλητισμού, σε δρομείς και κοινό.

zenith_thess_2_2

Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της εταιρείας, στο χωριό των Χορηγών, οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να διεκδικήσουν ένα ακόμα ολοκαίνουριο ενεργειακό σπίτι και επιπλέον πολλά πλούσια δώρα, λαμβάνοντας μέρος στο Home Sweet Home, τον μεγαλύτερο διαγωνισμό που έχει γίνει ποτέ στον ελληνικό ενεργειακό κλάδο!

Ο κ. Μάνος Εξαρχουλάκος, Εμπορικός Διευθυντής της ZeniΘ, δήλωσε:


«Σε μια δύσκολη εποχή, που όλοι δοκιμαζόμαστε καθημερινά, ο Διεθνής Νυχτερινός Ημιμαραθώνιος Θεσσαλονίκης - ZeniΘ αποτελεί μια μεγάλη γιορτή για την πόλη μας, όπου ο κόσμος είχε την ευκαιρία να γεμίσει ενέργεια και ελπίδα για το μέλλον. Η ZeniΘ, η εταιρεία που ξεκίνησε από τη Θεσσαλονίκη και δίνει ενέργεια σε εκατοντάδες χιλιάδες νοικοκυριά της πόλης, με ρεύμα και φυσικό αέριο, δεν θα μπορούσε να μη δώσει όλη της την ενέργεια σε αυτή τη γιορτή».

Παρακολουθείστε το απολογιστικό βίντεο:https://youtu.be/RnrLWDsTn64