Η adidas παρουσιάζει την επίσημη μπάλα των Ημιτελικών και του Τελικού του UEFA EURO 2020TM 

O σχεδιασμός είναι αφιερωμένος στις γέφυρες που μας ενώνουν και διασχίζουν τα σύνορα, αλλά και στη διαφορετικότητα των φιλάθλων και των αθλητών

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Η adidas, παρουσιάζει την UNIFORIA FINALE, την επίσημη μπάλα για τους Ημιτελικούς και τον Τελικό του UEFA EURO 2020TM. Όπως και στην UNIFORIA, την μπάλα που χρησιμοποιήθηκε έως αυτή τη φάση του τουρνουά, ο σχεδιασμός είναι αφιερωμένος στις γέφυρες που μας ενώνουν και διασχίζουν τα σύνορα, αλλά και στη διαφορετικότητα των φιλάθλων και των αθλητών, μέσα από μία μοναδική σύμπραξη τέχνης και ποδοσφαίρου. Για την adidas, η μπάλα είναι ένα σύμβολο για να εμπνεύσει την επόμενη γενιά ποδοσφαιρικών ταλέντων και των ανθρώπινων κοινοτήτων σε όλον τον κόσμο.

Στη μπάλα που θα χαρίσει το τρόπαιο στους νικητές της φετινής διοργάνωσης, έχουν προστεθεί επιπλέον λεπτομέρειες, τόσο για να τονίσουν την τοποθεσία και τη δόξα των τελικών αγώνων, όσο και για να πρωταγωνιστεί η μπάλα στο γήπεδο. Ξεχωρίζουν οι ψηφιακές λεπτομέρειες του σταδίου Wembley, όπου θα διεξαχθούν οι Ημιτελικοί και ο Τελικός του UEFA EURO 2020TM, καθώς και μία επιπλέον λευκή εκτύπωση. Αυτά τα χαρακτηριστικά έρχονται σε αντίθεση με τις πινελιές πρασίνου, κόκκινου, κυανού και ροζ, που είναι εμπνευσμένες από εμβληματικά σύμβολα του Λονδίνου και από παραδοσιακά χρώματα ποδοσφαιρικών πανηγυρισμών, τα οποία βρίσκονται σε μαύρο φόντο, που  αντιπροσωπεύει τον σκοτεινό, νυχτερινό ουρανό του Λονδίνου.

Η UNIFORIA FINALE είναι διαθέσιμη από σήμερα στο adidas.gr.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το adidas.gr/football και ακολουθήστε τη συζήτηση στο Instagram, Facebook και Twitter, χρησιμοποιώντας το @adidasfootball.