Οι adidas Runners Athens είναι έτοιμοι για τον virtual Μαραθώνιο, σε κάθε συνθήκη!

Διέσχισε τη δική σου γραμμή εκκίνησης.

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Οι adidas Runners αποδεικνύουν για μια ακόμα φορά, ότι τίποτα δεν μπορεί να τους σταματήσει. Ένα community που βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα, που ζει για τη στιγμή που θα βρεθεί στους δρόμους για να τρέξει.

Αυτή τη χρονιά, οι συνθήκες μπορεί να είναι διαφορετικές, αλλά ο στόχος είναι ίδιος. Ο Μαραθώνιος είναι ιδέα και όχι απλά ένα γεγονός ή μία διοργάνωση.  

ADIDAS_RUNNING_4.jpg

Μέσα από το νέο τους video, οι adidas Runners παρακινούν τον κόσμο να μη σταματήσει να προετοιμάζεται και να πάρει μέρος σε έναν διαφορετικό, virtual Μαραθώνιο

Το γύρισμα της ταινίας έγινε σε 5 διαφορετικά locations της Αθήνας, με σκοπό να δείξει ότι ο καθένας φέτος μπορεί να διαλέξει τη δικιά του διαδρομή για να αγωνιστεί, να τρέξει και να δοκιμάσει τις αντοχές του, όπως κάνει και η ιστορία. 

ADIDAS_RUNNING_1.jpg

Με σύμμαχο τη νέα COLD.RDY συλλογή ρούχων της adidas, είσαι έτοιμος να βγεις και να δημιουργήσεις τη δική σου διαδρομή, ακόμα και τον χειμώνα, όταν η θερμοκρασία πέφτει. Με ύφανση που αφήνει τον αέρα να κινείται και τεχνολογία που προστατεύει και προσαρμόζεται σε όλες τις καιρικές συνθήκες, είσαι #ReadyForSport, όπως και οι πρωταγωνιστές του video. Άλλωστε η adidas Running συλλογή υποστηρίζει τον κάθε δρομέα, σε κάθε του βήμα, σε όποιο επίπεδο και αν βρίσκεται, όποιος κι αν είναι ο στόχος του.  Δέσε τα κορδόνια σου, νιώσε πιο READY FOR SPORT από ποτέ και τρέξε στον virtual Μαραθώνιο της Αθήνας με το νέο Supernova! 

ADIDAS_RUNNING_3.jpg

Σε μια καθημερινότητα που συνεχώς αλλάζει, θέλεις να είσαι ένα βήμα μπροστά. Και ο φετινός virtual Μαραθώνιος σου δίνει την ευκαιρία να αντιμετωπίσεις τον ίδιο σου τον εαυτό και να νιώσεις πιο δυνατός. Κατέβασε δωρεάν την adidas Running εφαρμογή για να καταγράψεις τον virtual αγώνα σου αλλά και για να παρακολουθείς την εξέλιξή σου!  

Stay tuned στο Facebook Group των adidas Runners Athens και κάνε join δωρεάν στα καθημερινά live sessions του community, για να προετοιμαστείς για τον virtual αγώνα σου αλλά και να έρθεις σε online επαφή με ένα community που μοιράζεται το ίδιο πάθος με εσένα.

ADIDAS_RUNNING_5.jpg

Έχεις το motivation αλλά και την καθοδήγηση από το community των adidas Runners, έχεις και τον κατάλληλο εξοπλισμό. Είσαι έτοιμος. Έτοιμος για τον virtual Μαραθώνιο. Έτοιμος να εκπληρώσεις τον στόχο σου, ανεξάρτητα από τις συνθήκες!

#adidasRunnersAthens
#adidasRDY
#adidasRunning
#AthensMarathonVirtual2020