Το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ και η δύναμη του AVRA Wave στηρίζουν τους δρομείς του 1ου Virtual Μαραθωνίου Αθήνας

Μένουμε ενεργοί, μένουμε ασφαλείς, μένουμε ενυδατωμένοι!

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

660x220-FY-td

Tο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ της Coca-Cola Τρία Έψιλον, επίσημος χορηγός του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας, βρίσκεται για 23η χρονιά, δίπλα στους αθλητές της σημαντικότερης δρομικής διοργάνωσης και με τη δύναμη του AVRA Wave ενεργοποιεί το μεγαλύτερο virtual «κύμα» εμψύχωσης!

AVRA_WAVE_03.jpg

Με γνώμονα την τήρηση των υγειονομικών μέτρων και την ασφάλεια όλων, ο φετινός Μαραθώνιος της Αθήνας αλλάζει και μετατρέπεται στη μεγαλύτερη virtual αθλητική γιορτή, προσφέροντας νέες δυνατότητες συμμετοχής. Πιο συγκεκριμένα, από τις 8 έως τις 22 Νοεμβρίου οι συμμετέχοντες θα μπορούν να τρέξουν την απόσταση που έχουν δηλώσει (5χλμ, 10χλμ και 42χλμ), καταγράφοντας τη διαδρομή τους μέσω εφαρμογών fitness ή smartwatch και ανεβάζοντας τα αποτελέσματά τους  με ένα απλό screenshot  στο επίσημο application του ΣΕΓΑΣ  «Athens Marathon and Half». Οι δρομείς για πρώτη φορά θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν τον δικό τους προσωπικό αγώνα στην τοποθεσία της προτίμησης τους, όποια  ημέρα και ώρα επιλέξουν ακολουθώντας τις οδηγίες για μια ασφαλή συμμετοχή. Επίσης, θα μπορούν να επαναλάβουν τη διαδρομή τους όσες φορές επιθυμούν, βελτιώνοντας την προσωπική τους επίδοση. 

AVRA_WAVE_02.jpgΤο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΑΥΡΑ θα δώσει δυναμικό «παρών» στον Virtual Μαραθώνιο μέσω της ΑΥΡΑ Running Team, τα μέλη της οποίας θα τρέξουν το δικό τους αγώνα με σύνθημα #RunMyWay, στέλνοντας virtual «κύματα» δύναμης και μηνύματα υποστήριξης! Το AVRA Wave προσκαλεί όλους τους δρομείς να συνεχίσουν την προπόνησή τους και τους περιμένει σε κεντρικά σημεία άθλησης της πόλης για να τους ενυδατώσει και να τους εμψυχώσει να τρέξουν τον προσωπικό τους αγώνα, πάντα με ασφάλεια. 

Μένουμε ενεργοί, μένουμε ασφαλείς, μένουμε ενυδατωμένοι!
Καλή επιτυχία σε όλους τους συμμετέχοντες! 

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τη σελίδα του ΣΕΓΑΣ

Προτεινόμενα tags: #avrawater, #runmyway, #runsafe, #athensmarathonvirtual2020