Λαμπεροί καλεσμένοι στο Christmas party των Flocafe Espresso Room!

Στο κατάστημα της Κηφισιάς παρουσιάστηκαν οι χριστουγεννιάτικες επιλογές ροφημάτων και brunch.

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Tα Flocafe Espresso Room υποδέχτηκαν τις γιορτές με ένα Christmas party στο κατάστημα της Κηφισιάς, όπου παρουσιάστηκαν τα χριστουγεννιάτικα ροφήματα και μία απόλυτα Χριστουγεννιάτικη συνταγή που προστέθηκε στο μενού αποκλειστικά για την περίοδο των εορτών, τα Red Velvet Pancakes.

FlocafeParty3.jpg

Εκπρόσωποι των media και διάσημοι φίλοι των Flocafe Espresso Room γιόρτασαν την ωραιότερη περίοδο του χρόνου στο απολαυστικότερο party της Αθήνας. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ο Σάββας Πούμπουρας, η Βίκυ Κάβουρα, o Γιάννης Χατζηγεωργίου, η Αννούσα Μελά, ο Σπύρος Μαργαρίτης, η Κάτια Δέδε και ο Ιάσονας Μανδηλάς.

FlocafeParty2.jpg

Το party άνοιξε ο πολυβραβευμένος World Champion Barista, Σταύρος Λαμπρινίδης, που δημιούργησε live για τους καλεσμένους τα τέσσερα λαχταριστά χριστουγεννιάτικα ροφήματα των Flocafe Espresso Room, ενώ στο τέλος οι καλεσμένοι δοκίμασαν και τα απόλυτα χριστουγεννιάτικα Red Velvet Pancakes.

FlocafeParty1.jpg

Στα decks βρέθηκε ο Κωστής Λυμπερόπουλος από τον Easy 97.2 διασκεδάζοντας το κοινό με μελωδίες που έδωσαν τον παλμό στο πιο χριστουγεννιάτικο party, ενώ οι προσκεκλημένοι μοιράστηκαν highlights της ημέρας στα social media τους.

Tα φετινά Χριστούγεννα περνάνε από τα Flocafe Espresso Room!