«Όταν το νερό συναντά το νερό»

Νερό, πηγή ζωής, το δεύτερο απαραίτητο συστατικό μετά το οξυγόνο. 

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Aνθρακούχο Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΖΑΓΟΡΙ Sparkling με φυσικό άρωμα Λεμόνι και φυσικό άρωμα Πράσινο Μήλο, πηγή αναζωογόνησης και αποτοξίνωσης για τον οργανισμό.

ZagoriSparkling1.jpg

Η σύστασή του συνδυάζει τα μοναδικά χαρακτηριστικά και τις ιδιότητες του Φυσικού Μεταλλικού Νερού "ΖΑΓΟΡΙ", με τη μοναδική φρεσκάδα του φυσικού αρώματος λεμονιού και πράσινου μήλου. Το υπόγειας προέλευσης νερό, κυρίαρχο ζωντανό στοιχείο της φύσης της Πίνδου και της περιοχής των Ζαγοροχωρίων, που διακρίνεται για τη χαμηλή περιεκτικότητά του σε άλατα, την ύπαρξη του ωφέλιμου για τον οργανισμό ασβεστίου και την καταλληλότητά του για δίαιτα πτωχή σε νάτριο, συναντά το φυσικό άρωμα από τη φλούδα του λεμονιού και του πράσινου μήλου, προϊόντων της ελληνικής γης, για να ξυπνήσει μνήμες, να δημιουργήσει μια αίσθηση ευεξίας και να προσδώσει αναμεμειγμένο με το πλήθος των λεπτών φυσαλίδων, μια ευχάριστη αίσθηση ξεδιψάσματος και παιχνιδίσματος στον ουρανίσκο. 

ZagoriSparkling2.jpg

Το αρχαιοελληνικό λουτρό είναι ένα ταξίδι στον χρόνο, μία μοναδική βιωματική εμπειρία λουτροθεραπείας που λατρεύτηκε στην Αρχαία Ελλάδα, με χρήση θαυματουργών υλικών και πρώτων υλών που χρησιμοποιούνταν από τότε. Κυρίαρχα συστατικά το αιθέριο έλαιο του θυμαριού και του πεύκου και συνταγές που μετράνε εκατοντάδες χρόνια. Μία ολιστική θεραπεία για το σώμα, το πρόσωπο και τα μαλλιά που προσφέρει αποτοξίνωση, αντιγήρανση, προστασία, μακροζωία, λάμψη και ομορφιά!

Όταν τα φυσικά αρώματα του ΖΑΓΟΡΙ Sparkling συναντούν το «τελετουργικό» των φημισμένων λουτρών των αρχαίων Ελλήνων, επιτυγχάνεται η απόλυτη αναζωογόνηση και αποτοξίνωση!