Η συλλογή The Tribe της Napapijri ξεσήκωσε την Αθήνα με ένα Fashion Street Party στο Sneaker 10

Το street fashion κοινό της Αθήνας καλωσόρισε τη νέα συλλογή Τhe Tribe της Napapijri σε ένα ξεχωριστό street party, που φιλοξένησε το κατάστημα Sneaker 10 στο κέντρο της πόλης. 

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Το κοινό της The Tribe, απόλαυσε την μπίρα Amstel Kargo IPA, ενώ το DJ set του Studio 24 με τους Display, Robin, March και Foxy, ξεσήκωσε την οδό Μητροπόλεως μέχρι αργά το βράδυ.

Napapijri_4.jpg

Στην καρδιά της συλλογής The Tribe υπάρχουν διαφορετικές χρωματικές και σχεδιαστικές επιρροές, οι οποίες ενώνονται με γραφιστικές και λειτουργικές λεπτομέρειες εμπνευσμένες από την κολλητική ταινία, ένα απαραίτητο DIY υλικό.

Napapijri_5.jpg

Εμπνεόμενος από την DIY λογική της The Tribe, ο street artist Same84 έκανε live customization σε bucket hats και tote bags για το κοινό του The Tribe Street Party, δείχνοντας πώς η προσωπική σου παρέμβαση, μπορεί να κάνει οποιοδήποτε fashion item πραγματικά «δικό σου».

Napapijri_8.jpg

H Napapijri με τη συλλογή The Tribe καλεί τους fans του street fashion, όπου κι αν βρίσκονται, να εκφράσουν τη δημιουργικότητα, τη φαντασία και τον αυτοσχεδιασμό τους, για να διαμορφώσουν το προσωπικό τους στίγμα στον κόσμο.

Napapijri_7.jpg

Η συλλογή The Tribe FW19 της Napapijri βρίσκεται σε επιλεγμένα σημεία διανομής σε όλη την Ελλάδα.