Κερδίστε τον καφέ σας έως το τέλος της χρονιάς!

Την 1η Οκτωβρίου, τα Starbucks γιορτάζουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέροντας σας την ευκαιρία να κερδίσετε τον καφέ σας μέχρι το τέλος του χρόνου απλά και εύκολα.

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

STARBUCKS002.jpgMε κάθε αγορά σας με την Starbucks κάρτα από τις 27 Σεπτεμβρίου έως και την 1η Οκτωβρίου, όντας εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards, μπαίνετε σε κλήρωση για 90 δωρεάν ροφήματα που μπορείτε να απολαύσετε μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου 2019*. Οι δέκα τυχεροί νικητές θα ενημερωθούν και ανακοινωθούν στις 2 Οκτωβρίου 2019.

Με αυτόν τον διαγωνισμό, τα Starbucks προσκαλούν τους λάτρεις του καφέ να συνεχίσουν να απολαμβάνουν τον τελειότερα γευστικά καφέ τους. Ένα άτομο, μια κούπα καφέ τη φορά. Μια κούπα καφέ που κάνει τη διαφορά μέσα από πρωτοβουλίες για την βιωσιμότητα του καφέ, την ενίσχυση των καλλιεργητών καφέ και των κοινοτήτων τους και την προστασία του περιβάλλοντος γενικότερα.

* Απαραίτητη προϋπόθεση οι κάρτες / κάτοχοι των καρτών να είναι εγγεγραμμένοι στο πρόγραμμα My Starbucks Rewards. Η ενέργεια αφορά αγορές με κάρτα Starbucks σε όλα τα καταστήματα Starbucks στην Ελλάδα, εκτός από αυτά που λειτουργούν σε αεροδρόμια.
 

STARBUCKS003.jpg