Το F* Academy by Fanta είναι γεγονός!

Οι αγαπημένοι σου creators και η Fanta, γεμίζουν το καλοκαίρι σου με τα πιο απολαυστικά μαθήματα!

Κείμενο: Δελτίο Τύπου

Πώς μπορεί η μάθηση να γίνει διασκεδαστική; Πώς μπορείς να μάθεις όλα όσα θέλεις από αυτούς που θέλεις; Την απάντηση σου δίνει το F* Academy by Fanta, η 1η digital ακαδημία που σχεδιάστηκε από τη Fanta αποκλειστικά για τους νέους της Ελλάδας και έρχεται να δώσει τη λύση σε εφήβους που νιώθουν ότι θέλουν να ανοίξουν τους ορίζοντές τους και να διευρύνουν τις γνώσεις τους σε μαθήματα… πέρα από τα συνηθισμένα! 

Χρησιμοποιώντας αποτελέσματα από ψηφιακή έρευνα και data mining, προέκυψαν τα passion points που ενδιαφέρουν το κοινό και αναδείχθηκαν οι creators που μπορούν να μιλήσουν για αυτά. Στο YouTube κανάλι του Τhe F* Academy,  μπορεί ο καθένας να μάθει πώς να γίνει YouTuber, μυστικά για το Gaming, πώς να κάνει Graffiti και Trick Shots, πώς να δοκιμάσει εύκολα και διασκεδαστικά πειράματα & πώς να πραγματοποιήσει τα πρώτα βήματα του στο τραγούδι! Το κοινό μαθαίνει…. the fun way, αφού την «παράδοση» αναλαμβάνουν 12 ταλαντούχοι και αγαπημένοι «instructors». Οι διάσημοι creators 2J & CatvonK (YouTube), NerzHul & Vibrator (Science for Dummies),  NatashaKay & illeoo (singing), BillYolo & Manuella (Trick Shots), Manos & Rebel_Same84 (graffiti) και PanosDent & Miss Madden (gaming), μοιράζονται μέσα από τα ψηφιακά «μαθήματα» τα μυστικά και τις γνώσεις τους με τον πιο διασκεδαστικό τρόπο.

Fanta_F_Academy2.jpg

Οι νέοι έχουν ήδη αγκαλιάσει την ακαδημία, με τους subscribers στο YouTube Channel να έχουν ήδη φτάσει τους 24Κ μόλις 3 εβδομάδες μετά την έναρξή της, φέρνοντας τo κανάλι μέσα στα πρώτα 20 branded YouTube channels στην Ελλάδα

Οι εμπειρίες όμως δε σταματούν εδώ…  Φέτος το καλοκαίρι, το F* Academy ταξιδεύει σε 5 πόλεις της Ελλάδας για να μοιράσει πέραν από γνώση και διασκέδαση… δώρα και αξέχαστες εμπειρίες! Μετά την Αθήνα 29-30/06 στο Colour Day Festival, σταθμοί του tour είναι οι Καλαμάτα στις 13/07, Ιωάννινα στις 15/07, Λάρισα στις 17/07 και Θεσσαλονίκη στις 19/07.

Μπες στο Instagram & το Facebook του #Facademy για να δεις όλα όσα συμβαίνουν και μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο κανάλι του The F* Academy στο YouTube για να δεις τα επεισόδια και να μάθεις…the fun way!

#Facademy
#FantaGreece