Δεύτερη γραμμή παραγωγής για το ΘΕΟΝΗ Φυσικό Μεταλλικό Νερό

Μία νέα επένδυση στη Βατσουνιά Καρδίτσας

Κείμενο: Platform news

Η ΑΗΒ Γκρουπ, επιθυμώντας να ανταποκριθεί στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση που δέχεται για το ΘΕΟΝΗ φυσικό μεταλλικό νερό, τόσο από την εγχώρια όσο και από τη διεθνή αγορά, υλοποίησε με επιτυχία μία νέα επένδυση για τη δημιουργία δεύτερης γραμμής παραγωγής, στη Βατσουνιά Καρδίτσας.

Theoni2.jpg 

Ακόμα περισσότερη απόλαυση χαρίζει το μοναδικό ελληνικό νερό με τα 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της ΑΗΒ Γκρουπ, Δημήτρης Τσέλιος, δήλωσε για την επένδυση: «Είμαστε υπερήφανοι για το νέο μεγάλο βήμα, σε συνάρτηση, πάντα, με τους ανθρώπους που μας εμπιστεύονται ως συνεργάτες αλλά και με τους τελικούς καταναλωτές. Η επέκταση της γραμμής παραγωγής ανοίγει νέους ορίζοντες για το νερό ΘΕΟΝΗ και προοικονομεί ένα μέλλον στο οποίο θα συνεχίσουμε να ανταποκρινόμαστε με συνέπεια στις ανάγκες και τις νέες προκλήσεις καθώς και να έχουμε ακόμα μεγαλύτερη παρουσία τόσο στις αγορές του εσωτερικού όσο και του εξωτερικού».
Τη δημιουργία της δεύτερης γραμμής παραγωγής γιόρτασε η εταιρεία στις 14 Δεκεμβρίου με εκδήλωση στη Βατσουνιά Καρδίτσας όπου παρευρέθηκαν συνεργάτες της από όλη την Ελλάδα, στο πλαίσιο ενός δημιουργικού διημέρου, όπου είχαν όλοι την ευκαιρία να απολαύσουν το αγνό φυσικό τοπίο από όπου αναβλύζει το φυσικό μεταλλικό νερό ΘΕΟΝΗ και φθάνει σε εσάς χωρίς καμία πρόσμιξη.

Theoni3.jpg 

Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ 

Το Μοναδικό Ελληνικό Νερό με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας

Το ΘΕΟΝΗ είναι το μοναδικό Ελληνικό φυσικό μεταλλικό νερό που αναβλύζει από φυσική πηγή (Πηγή Γκούρα), σε υψόμετρο 1100μ., στην οροσειρά των Αγράφων του Νομού Καρδίτσας. Σε αυτό το παρθένο, μακριά από κάθε είδος ανθρώπινης δραστηριότητας, περιβάλλον, εμφιαλώνεται άμεσα, κατευθείαν από την πηγή, χωρίς καμία πρόσμιξη, επιβάρυνση ή διεργασία. Έτσι διατηρεί αναλλοίωτα τα φυσικά του χαρακτηριστικά, που το κατατάσσουν ως το κορυφαίο φυσικό μεταλλικό νερό σήμερα με 16 Διεθνή Βραβεία Ποιότητας.

ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ

Η ΑΗΒ Γκρουπ ΑΕ εισέρχεται δυναμικά στην αγορά του εμφιαλωμένου νερού το 2013 με το Φυσικό Μεταλλικό Νερό ΘΕΟΝΗ, το οποίο εμφιαλώνεται σε μια υπερσύγχρονη μονάδα εμφιάλωσης, με έδρα το χωριό Βατσουνιά, στο Μουζάκι, του νομού Καρδίτσας. Με γνώμονα την παροχή ενός ποιοτικού προϊόντος, με σεβασμό στον άνθρωπο και το περιβάλλον, βασικός στόχος και σταθερή επιδίωξή της είναι η βιώσιμη ανάπτυξη, η επίτευξη αειφορίας  και η δημιουργία νέων θέσεων εργασίας. Νέες επενδύσεις έχουν αυξήσει την παραγωγική δυνατότητα της εταιρείας, ώστε να ανταποκρίνεται άμεσα στη συνεχώς αυξανόμενη ζήτηση και έχουν δημιουργήσει νέες προοπτικές για την επέκταση του προϊοντικού της χαρτοφυλακίου. 

www.theoniwater.gr