Το Frulite καλεί τους φοιτητές να “ξεζουμίσουν” την εξεταστική

Τίποτα δεν είναι βαρετό αρκεί να θες να το δεις αλλιώς!

Το Frulite, ο παιχνιδιάρικος χυμός της Coca-Cola Τρία Έψιλον, καλεί και φέτος τους καταναλωτές να “ξεζουμίσουν” την κάθε στιγμή, μέσα από τρεις μοναδικές αποστολές, διαλέγοντας τη γεύση που τους ταιριάζει. 

Πρώτη αποστολή: “Ξεζούμισε” την εξεταστική
Γιατί πρέπει η εξεταστική να είναι μία δύσκολη περίοδος για κάθε φοιτητή, 
ενώ μπορεί να “ξεζουμίσει” κάθε στιγμή της;

frulite_keimeno.jpg

Συνώνυμο της χαράς, της ελευθερίας και της παιχνιδιάρικης διάθεσης, το Frulite εμπνέει τους νέους να ζουν τη ζωή με πάθος και ενθουσιασμό και να απολαμβάνουν κάθε στιγμή με νεανική και χαρούμενη διάθεση, προσφέροντάς τους πολλούς διαφορετικούς γευστικούς συνδυασμούς. Έτσι, φέτος το καλοκαίρι, το Frulite καλεί όλους τους φοιτητές να δουν την εξεταστική με άλλο μάτι και να “ξεζουμίσουν” κάθε στιγμή της, μέσα από μία συναρπαστική αποστολή, γεμάτη εκπλήξεις.

Αν είσαι λοιπόν φοιτητής και έχεις πάρει το ρόλο σου στα σοβαρά, διαβάζοντας ό,τι σημείωση και βιβλίο έχει πέσει στα χέρια σου, μπες στο πλήρως ανανεωμένο www.frulite.gr και δώσε κι εσύ τη σοφή συμβουλή σου για το πώς να ξεζουμίσεις την εξεταστική και να κερδίσεις τους αγαπημένους σου χυμούς Frulite κι ένα φανταστικό διήμερο σε ένα ελληνικό νησί! 

#ksezoumise_to

Τίποτα δεν είναι βαρετό αρκεί να θες να το δεις αλλιώς!

Εσύ, πώς θα ξεζουμίσεις αυτή την εξεταστική;

Stay tuned και για τις επόμενες υπέροχες ksezoumistikes αποστολές!

Join us on:

Facebook: https://www.facebook.com/Frulite
YouTube: https://www.youtube.com/user/FruliteJuices