Επίδειξη Τελειόφοιτων Σπουδαστών στo 4o NGFL

17-18 Μαρτίου στη Διπλάρειο Σχολή Αθηνών

To "VELLIOS SCHOOL OF ART", συμμετέχει στο 4ο NGFL (New Generations Fashion Lines) στις 17-18 Μαρτίου στη Διπλάρειο Σχολή Αθηνών που το διοργανώνει η εταιρεία Stalexpo.. Η συμμετοχή τελειοφοίτων του VSA χορηγείται από τον οργανισμό Heritage & Museums (Η&Μ),"Παγκόσμια Πολιτιστική Κληρονομιά και Μουσεία", και της Πρόεδρου του οργανισμού Λίλα Ντε Τσάβες.

Τελειόφοιτοι σπουδαστές του VSA που έχουν αριστεύσει στον κλάδο σπουδών τους, έχουν επιλεγεί από τη Διεύθυνση της Σχολής, ώστε να επωφεληθούν από την στήριξη του Heritage & Museums (Η&Μ) στo 4o NGFL. Οι σπουδαστές που συμμετέχουν στο catwalk είναι οι Theodore Dushi, Μαργαρίτα Λέτζου και Χριστίνα Παπαδοπούλου. 

Επιπλέον, στα πλαίσια της συνεργασίας αυτής και καθώς το NGFL, το μοναδικό event της νέας γενιάς είναι αφιερωμένη στην «Κιβωτό του Κόσμου» το "VELLIOS SCHOOL OF ART" ευαισθητοποιημένο προς τον εθελοντικό μη κερδοσκοπικό οργανισμό μέριμνας και προστασίας μητέρας και παιδιού, παραχωρεί την ευκαιρία σε παιδιά της «Κιβωτού του Κόσμου», να σπουδάσουν μέσω πλήρους Υποτροφίας τον κλάδο που επιθυμούν από τα VSA ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ:

MIXED MEDIA FINE ARTS
GRAPHIC DESIGN
COMICS CARTOON
3D ANIMATION
INTERIOR DESIGN 
VISUAL MERCHANDISING 
FASHION DESIGN

fashionart_keimeno.jpg

Ημερομηνία NGFL:  Σάββατο 17 και Κυριακή 18 Μαρτίου 

Ημερομηνία Επίδειξη- calwalk VSA τελειοφοίτων powered by Heritage & Museums (Η&Μ): Κυριακή 18  Μαρτίου και ώρα 18.00

Website: http://ngfl.gr/show/.  www.velliosschoolofart.gr

Τηλέφωνο: 210 8214 687 , 2105201730

Διεύθυνση: Ιστορικό κτήριο της Διπλαρείου Σχολής, στην Πλατεία Θεάτρου, στην καρδιά της Αθήνας.