Τα μόνα ελληνικά και αυθεντικά τετράδια UNIVERSITY κυκλοφορούν από την SKAG

Επειδή κυκλοφορούν απομιμήσεις, δώσε προσοχή!

Η SKAG είναι αμιγώς ελληνική εταιρία και από το 1987 αποκλειστική δικαιούχος  του εμπορικού  σήματος UNIVERSITY. Τα θεματικά Τετράδια UNIVERSITY τα παράγει η SKAG και τα διανέμει πανελλαδικά με 220 κωδικούς, σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων, χρωμάτων, μοτίβων και λοιπών διακοσμητικών στοιχείων.

Ωστόσο, πρόσφατα διαπιστώθηκε ότι γνωστή εταιρεία διανέμει υποδεέστερης ποιότητας θεματικά τετράδια UNIVERSITY, τα οποία εισάγει από Ασιατικές χώρες. Κατόπιν αυτού, η SKAG προέβη σε σχετική ενημέρωση του κοινού η οποία έχει ως εξής:

«Tα τετράδια αυτά δεν σχετίζονται, βέβαια,  με την εταιρεία μας και η διανομή τους αφενός προσβάλει το παραπάνω νομίμως κατοχυρωμένο σήμα, αφετέρου δημιουργεί προφανή σύγχυση στον καταναλωτή. Προς τούτο ενημερώνουμε τους καταναλωτές ότι η εταιρεία  μας είναι η μόνη που παράγει τα ποιοτικά, Ελληνικά τετράδια UNIVERSITY, τα δε λοιπά διανεμόμενα δεν ανταποκρίνονται στην επί έτη γνωστή στους καταναλωτές ποιότητα των τετραδίων SKAG. H εταιρεία μας επί 60 και πλέον έτη στηρίζει την Ελληνική αγορά, παράγοντας Ελληνικά τετράδια με τα νομίμως κατοχυρωμένα σήματα, όπως   SUPER ΔΙΕΘΝΕΣ, SUPER, UNIVERSITY, SKAG, SKAG SYSTEMS, SKAG & PAPER, κλπ. Μόνο τα σηματοδοτημένα αυτά προϊόντα εγγυώνται την ποιότητα, τα υλικά και  την καταλληλότητα,  καθώς και την προέλευση τους από την εταιρεία μας. 

Η SKAG είναι μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ στην οποία πιστοποιούνται Ελληνικές Παραγωγικές Μονάδες οι οποίες συμβάλουν ενεργά στην Ελληνική οικονομία. Τα προϊόντα που παράγουν αποτελούν εθνικό πλούτο από τον οποίο εξαρτάται άμεσα το βιοτικό  επίπεδο, το εθνικό εισόδημα, η εργασία και συνολικότερα η ευημερία της χώρας μας. Εταιρίες που οραματίζονται μια πραγματικά ισχυρή και ευημερούσα Ελλάδα. Μια Ελλάδα με αμιγώς Ελληνική  βιομηχανία και βιοτεχνία. Μια κοινωνία που δημιουργεί, παράγει και καταναλώνει τα δικά της κορυφαία, επώνυμα, υψηλής προστιθέμενης αξίας προϊόντα» .