Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ ξαναχτυπούν με δύο νέους μοναδικούς συνδυασμούς

Ανακαλύψτε τους….Where is the flavor?

Κείμενο: Platform team

Μετά την καινοτομική και επιτυχημένη ενέργεια “What’s the flavor”, τα Τσακίρης συνεχίζουν να πρωτοτυπούν, παρουσιάζοντας δύο νέες εκρηκτικές γεύσεις στη μοναδική σειρά chips Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ.

Οι γεύσεις, που τόσο αγαπήθηκαν, συνεχίζονται με την προσθήκη δύο νέων συνδυασμών, οι οποίοι είναι εμπνευσμένοι από δύο πολύ αγαπημένες γευστικές επιλογές των Ελλήνων, πάντα με τη γνωστή και αξεπέραστη ποιότητα από 100% φυσικές, διαλεχτές πατάτες.

Γύρος & Σως Γιαουρτιού: Ένας άκρως απολαυστικός και ελληνικός συνδυασμός που αγαπήθηκε σε LIVE γευστική δοκιμή και επιλέχθηκε από τους ίδιους τους καταναλωτές!

 

tsakiris1.jpgΣως Ντομάτας & Πεπερόνι: Ο επιτυχημένος συνδυασμός ξεχωριστών γεύσεων που θα σας κερδίσει από την πρώτη δοκιμή, ο οποίος προήλθε από τους καταναλωτές ως η δημοφιλέστερη γεύση μεταξύ εκρηκτικών συνδυασμών.

 

tsakiris2.jpg


Τα Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ είναι μια καινοτομική σειρά που κυκλοφόρησε το 2014, όταν ζητήθηκε από νέους Έλληνες καταναλωτές να περιγράψουν το ιδανικό chip. Μετά το λανσάρισμα των τριών πρώτων γεύσεων Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ Κέτσαπ-Μουστάρδα, Μπέϊκον-Τυρί και Αλάτι-Ρίγανη, ο Τσακίρης έδωσε για πρώτη φορά την ευκαιρία στους καταναλωτές να δημιουργήσουν οι ίδιοι την επόμενη γεύση, ψηφίζοντας μέσω της επιτυχημένης ενέργειας "What's the flavor". Οι καταναλωτές δημιούργησαν, δοκίμασαν και ψήφισαν την επόμενη γεύση Μισά-Μισά, το συνδυασμό γύρο-γιαούρτι.

Ο Τσακίρης ξαναχτυπά στο www.whereistheflavor.gr, μέσω της ενέργειας “Where is the flavor?”, καλώντας τους καταναλωτές να πουν πού έχουν δει τις δυο νέες γεύσεις. Η φαντασία και η πρωτοτυπία θα ξεχωρίσουν, καθώς η ψηφοφορία του κοινού θα αναδείξει τις δύο δημοφιλέστερες ιδέες, που θα γίνουν video.

Μπείτε τώρα στο www.whereistheflavor.gr, εμπνευστείτε από τα υπάρχοντα videos και μοιραστείτε και εσείς το μέρος που ανακαλύψατε τις νέες γεύσεις Τσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ!

Για να διευκολύνουμε την αναζήτηση, κυκλοφορούν οι Tsakiris delivery teams σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη όπου βρίσκουν τα νέα Τσακίρης και τα παραδίδουν στον κόσμο!
Με τα νέα Tσακίρης ΜΙΣΑ-ΜΙΣΑ, τα θέλουμε όλα και τα έχουμε όλα!

Join us on:
Facebook: www.facebook.com/TsakirisChipsOfficial
Instagram: www.instagram.com/tsakiris_chips
YouTube: https://www.youtube.com/user/TsakirisChipsChannel

logo_tsakiris.jpg