Για χρονιά η AMSTEL γιόρτασε μαζί με τους παραγωγούς της την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης»

Πάνω από 1.500 άτομα έδωσαν το σύνθημα «Πάμε για μια μπίρα!», στον Αλμυρό Βόλου

Κείμενο: Σαβίνα Ακουμιανάκη

Η AMSTEL, η οποία παράγεται από το κριθάρι της ελληνικής γης, γιόρτασε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης», μια γιορτή που θεσμοθέτησε για να τιμήσει τους Έλληνες παραγωγούς που της προσφέρουν εδώ και 7 χρόνια το κριθάρι τους. Η γιορτή πραγματοποιήθηκε στον Αλμυρό Βόλου με ένα μεγάλο παραδοσιακό πανηγύρι στο οποίο συμμετείχαν παραγωγοί και συνεργάτες της AMSTEL καθώς και πλήθος κόσμου από την τοπική κοινωνία.
Με μία πλούσια ιστορία περισσότερων από 50 χρόνων, η μπίρα AMSTEL παράγεται από υψηλής ποιότητας ελληνικό κριθάρι το οποίο της εξασφαλίζει την μοναδική και αξεπέραστη γεύση της και την τοποθετεί σταθερά στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών. Καθημερινά περισσότεροι από 3.000 Έλληνες παραγωγοί κριθαριού και 1.000 εργαζόμενοι δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό για να απολαμβάνουν όλοι οι Έλληνες την αγαπημένη τους μπίρα.
Η γιορτή της «Ημέρας Θερισμού Ελληνικής Γης» είχε όλα τα χαρακτηριστικά ενός αυθεντικού πανηγυριού, με παραδοσιακές γεύσεις, παγωμένη μπίρα AMSTEL, τραγούδι και χορό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το κοινό ξεσήκωσε για άλλη μια χρονιά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ενώ το κέφι απογειώθηκε με τη συναυλία του Πάνου Κιάμου.
Μαζί με τους παραγωγούς κριθαριού γιόρτασαν την «Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης» ο Δημήτρης Σταρόβας, ο Γιώργος Λιανός, η Ράνια Κωστάκη και ο γνωστός σεφ Βασίλης Καλλίδης. Την εκδήλωση επίσης τίμησαν με την παρουσία τους ο κ. Χατζηκυριάκος Ευάγγελος, Δήμαρχος Αλμυρού, ο κ. Εσερίδης Δημήτριος, Νεοεκλεγείς Δήμαρχος Αλμυρού καθώς και εκπρόσωποι τοπικών Αρχών.
Ο Διευθυντής Επικοινωνίας και Εταιρικών Σχέσεων της Αθηναϊκής Ζυθοποιίας, κ. Μηνάς Μαυρικάκης ανέφερε σχετικά: «Πριν από ένα χρόνο δώσαμε μία υπόσχεση και την τηρήσαμε. Η Ημέρα Θερισμού Ελληνικής Γης έχει γίνει θεσμός και σήμερα είμαστε εδώ στον Αλμυρό Βόλου, μαζί με παραγωγούς, συνεργάτες και εκατοντάδες φίλους μας για να γιορτάσουμε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και όλοι μαζί να πούμε “Πάμε για μια μπίρα!”. Ραντεβού ξανά σε ένα χρόνο.»