Πώς να το φορέσεις Οι Γαλλίδες δεν είναι οι μόνες αλλά σίγουρα αποτελούν τις γυναίκες με την μεγαλύτερη φήμη για το όμορφο και πολύ κομψό στιλ.


Ξέρουν πάντοτε να ντύνονται θηλυκά αλλά χρησιμοποιώντας τις περισσότερες φορές απλά κομμάτια από την ντουλάπα τους και σίγουρα, όχι κομμάτια τα οποία είναι too sexy ή υπερβολικά. Μέσα από τον μινιμαλισμό και την απλότητα δηλαδή καταφέρνουν να γίνονται θέμα συζήτησης και κάνουν όλες τις γυναίκες που αγαπούν τη μόδα, να παρακολουθούν τις street style εμφανίσεις τους ανελλιπώς.

Σήμερα θα σταθώ σε ένα από τα στιλ jeans που βλέπω ότι φορούν ξανά και ξανά. Πρόκειται για το cropped τζην το οποίο φτάνει μέχρι τον αστράγαλο. Είναι ένα item που μπορεί να το φοβάσαι ως επιλογή για τις εμφανίσεις σου, ωστόσο οι Γαλλίδες αποδεικνύουν πως με τις σωστές και έξυπνες ενδυματολογικές συμβουλές, μπορείς με αυτό το item να αναδείξεις τη σιλουέτα σου και να τραβήξεις τα βλέμματα με το look σου.

Οι Γαλλίδες για παράδειγμα, και όσο ο καιρός τους το επιτρέπει, φορούν το τζην που φτάνει μέχρι τον αστράγαλο, με μποτάκια και blazer σε άνετη γραμμή. Ένας άλλος συνδυασμός που βλέπουμε συχνά να κάνουν είναι να φορούν ένα denim jacket πάνω από το blazer.

https://www.instagram.com/p/ClMNeY2gyN8/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

 

Το cropped jeans ταιριάζει άψογα τόσο με αρβυλάκια για μια πιο casual εμφάνιση, όσο και με μποτάκια με φαρδύ τακούνι, αλλά και μπαλαρίνες ή loafers, ένα στιλ που δημιουργεί ένα άκρως κομψό αποτέλεσμα και θυμίζει πολύ Parisian girls.

Τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα, συνδύασε το cropped jeans με καμπαρντίνα και ανοιχτόχρωμα αξεσουάρ, αλλά και ένα ζεστό πλεκτό πουλόβερ.

Jeans Mango

m

Slim Straight High Ankle Jeans, H&M

hmjeanscrop

 

 

 

 

 

 

cover photo credits @lisonseb

Πηγή