Σκέφτεστε κι εσείς μια “blonde bombshell" περούκα για το σκυλάκι σας;


Τη δική της σειρά αξεσουάρ κατοικίδιων ζώων υπογράφει η αγαπημένη Dolly Parton, γνωστή λάτρης των τετράποδων φίλων μας. Η σειρά θα περιλαμβάνει τόσο ενδύματα, όσο και παιχνίδια, ενώ αυτή φέρει το εμπνευσμένο όνομα… Doggy Parton!

Πιο συγκεκριμένα, η Doggy Parton collection περιλαμβάνει αξεσουάρ όπως περούκες για σκύλους (χωρίς να είμαστε βέβαια σίγουροι αν αυτή είναι μια επιλογή που θα συγκινήσει το κοινό), καπέλα με ενσωματωμένες τιάρες, κολάρα και σκοινιά με gingham Western prints και παιχνίδια για ζούληγμα, συμπεριλαμβανομένου ενός ουράνιου τόξου, μιας πεταλούδας, ενός μικροφώνου και πολλών ακόμη.

Η σειρά της τραγουδίστριας έγινε γνωστό ότι θα κυκλοφορήσει μέσα από σχετικές αναρτήσεις της στο Instagram, τις οποίες μπορείτε να δείτε πιο κάτω, ρίχνοντας και μια ματιά στο εν λόγω merch.

Μέρος των εσόδων από την πώληση των εκκεντρικών αξεσουάρ της Dolly Parton θα διατεθεί στη Willa B Farms, μια ΜΚΟ που ασχολείται με τη διάσωση ζώων και έχει την έδρα της στην πατρίδα της Parton, το Tennessee. «Η Willa B Farms είναι ένας οργανισμός όπου τα ζώα που έχουν ανάγκη βρίσκουν ατέλειωτη αγάπη. Όλοι μας δεν το χρειαζόμαστε αυτό;», αναφέρει η δημιουργός της σειράς.

Η σειρά Doggy Parton είναι διαθέσιμη μέσα από την Amazon. Δείτε την Parton να ποζάρει με το αγαπημένο της γαλλικό μπουλντόγκ, τον Billy the Kid, με μερικά από τα αξεσουάρ που η ίδια σχεδίασε.

https://www.instagram.com/reel/Ch7Lt64P6Uf/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Ch7pi4ZOOhY/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/reel/Ch7UnocgG53/?utm_source=ig_web_copy_link