Αποτελούν έμπνευση για κομψές εμφανίσεις μέσα στην εβδομάδα


Εκτός από τις street style influencers που προσφέρουν καθημερινά μια τεράστια ποικιλία από ιδέες για συνδυασμούς ρούχων και αξεσουάρ, υπάρχουν και κάποιες σταρς του εξωτερικού που καταφέρνουν να δημιουργούν κάτι παραπάνω από ενδιαφέροντα και εντυπωσιακά σύνολα, τα οποία γίνονται αμέσως θέμα συζήτησης.

Κάνοντας  μια βόλτα στο Instagram των celebrities εντοπίσαμε τρία υπέροχα looks, που εκπέμπουν θηλυκότητα ενώ δεν χάνουν καθόλου τον σικ χαρακτήρα τους. Τα εύσημα ανήκουν στην Chiara Ferragni, την Alessandra Ambrosio και την Olivia Culpo που μας εξέπληξαν ευχάριστα μέσα από τις πρόσφατες εμφανίσεις τους.

Η Chiara Ferragni επέλεξε ένα κοστούμι σε φωτεινό ροζ χρώμα, το οποίο εύστοχα συνδύασε με μαύρο κορμάκι που τονίζει και αναδεικνύει το μπούστο και μαύρες γόβες.

chiaraferranipink

photo credits Instagram @chiaraferragni

 

Η Alessandra Ambrosio μας έπεισε ότι το λαδί είναι το must wear χρώμα της σεζόν και πόσω μάλλον στην εκδοχή των knit κομματιών/ σετς.

alessandra

photo credits Instagram @alessandraambrosio

 

Τέλος, η Olivia Culpo φόρεσε ένα total black σύνολο το οποίο αποτελούνταν από δερμάτινο παντελόνι, μπλούζα ζιβάγκο και ένα καπέλο αλά frances.

culpoolivia

photo credits Instagram @oliviaculpo

 

 

 

cover photo credits Instagram @alessandraambrosio

Πηγή