Αυτή η τάση βρίσκεται και πάλι στο προσκήνιο και υπόσχεται να αναβαθμίσει τις εμφανίσεις σου


Τα cargo pants με τις χαρακτηριστικές μεγάλες τσέπες στο πλάι, φορέθηκαν για πρώτη φορά στη δεκαετία του '30 από τους στρατιώτες του βρετανικού στρατού αρχικά και έπειτα του αμερικανικού. Πολλά χρόνια αργότερα «σημάδεψαν» τη δεκαετία του '90, το κίνημα της grunge μουσικής και της μόδας που τη συνόδευε. Αν και έμειναν «ανενεργά» κάποιες δεκαετίες, φέτος επιστρέφουν δυναμικά στο προσκήνιο και γίνονται το must-have της γυναικείας γκαρνταρόμπας.

Μέσα από τις κολεξιόν διάσημων σχεδιαστών είδαμε εκδοχές των cargo pants που προσφέρουν άνεση σε κάθε βήμα, κολακεύουν τη γυναικεία σιλουέτα και δημιουργούν κομψά σύνολα, τα οποία χαρίζουν ξεχωριστές street style στιγμές στις fashionistas και όχι μόνο.

Πώς θα το φορέσεις και πώς θα υποστηρίξεις αυτή την τάση; Η απλή αισθητική του cargo παντελονιού ταιριάζει τέλεια με τα casual τοπ και τα αθλητικά παπούτσια, τα οποία δεν αποχωρίζεσαι ποτέ από την προηγούμενη χρονιά.

Ωστόσο, οι fashion addicts προτείνουν συνδυασμούς πιο τολμηρούς. Αναμφίβολα μπορείς να συνδυάσεις το cargo παντελόνι σου με ψηλοτάκουνα όπως αυτά της Carrie Bradshaw κι ένα σακάκι, με μια μεταξωτή μπλούζα κι ένα ζευγάρι loafers, καθώς και με luxury κομμάτια, αντλώντας έμπνευση από τις εμφανίσεις διάσημων σταρς.

@bellahadid

@gigihadid

@rubylyn_

@lirisaw

Πηγή cover photo @heavn

Πηγή