Πρακτικό και τόσο κομψό, που θα το λατρέψεις


Η αλήθεια είναι πως καμία γυναίκα δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πως θα φτάσει η στιγμή που θα απορρίψει ένα μικρό, μαύρο φόρεμα ή αλλιώς “LBD” για χάρη ενός άλλου ρούχου. Και όμως, σύμφωνα με τις τάσεις που ορίζουν οι fashionistas, αυτό είναι πια γεγονός. Τη θέση του πιο διαχρονικού στοιχείου της γκαρνταρόμπας φαίνεται πως παίρνει ένα άλλο πολύ κομψό και πρακτικό item, το οποίο υπόσχεται να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε σου εμφάνιση και ειδικά τις ημέρες εκείνες που σε πιάνει πανικός και δεν μπορείς να αποφασίσεις τι θα φορέσεις.

Αναφέρομαι στη μαύρη, ολόσωμη φόρμα! Αυτό το κομμάτι έχει αρχίσει να μπαίνει δυναμικά και πάλι στο προσκήνιο και ήδη πολλές influencers της μόδας το επιλέγουν για τις επαγγελματικές και όχι μόνο εμφανίσεις τους.

Η προσθήκη αυτή πέρα από πολύ λειτουργική, προσθέτει περισσότερο αισθησιασμό και θηλυκότητα σε κάθε look, «αγκαλιάζοντας» και αναδεικνύοντας τη σιλουέτα. Πρόκειται για ένα ρούχο το οποίο μπορείς να το βρεις σε απλές εκδοχές αν αγαπάς το μίνιμαλ στιλ ή και με λεπτομέρειες που κερδίζουν τα βλέμματα, όπως με ιδιαίτερο γιακά ή λευκές ραφές και εντυπωσιακά μανίκια.

j1

photo credits Instagram @carodaur

 

 

Το πιο σημαντικό ίσως χαρακτηριστικό της μαύρης ολόσωμης φόρμας, το οποίο την κάνει ολοένα και πιο αγαπητή, είναι η άνεση και η ελευθερία που προσφέρει στις κινήσεις, κάτι που συνοδεύεται πάντοτε από έξτρα πόντους αυτοπεποίθησης όπου κι αν βρίσκεσαι!

Τι λες λοιπόν; Θα πεις κι εσύ «αντίο» στο LBD;

 

 

cover photo credits Instagram @camillecharriere

Πηγή