Οι fashion addicts θα ξετρελαθούν


Το reboot του “Sex And The City” είναι γεγονός και “Just Like That”, οι αγαπημένες τηλεοπτικές και κινηματογραφικές πρωταγωνίστριες Miranda, Carrie και Charlotte περπατούν ξανά μαζί στους δρόμους της Νέας Υόρκης. Τα βλέμματα των fashion addicts δεν θα μπορούσαν παρά να είναι στραμμένα στην Sarah Jessica Parker, το είδωλο αυτής της επιτυχίας και τη στιλιστική της νοοτροπία, που όπως πάντοτε αποτελεί πηγή έμπνευσης.

Αφορμή στάθηκε μια φωτογραφία από τα γυρίσματα του reboot, στην οποία η Carrie Bradshaw εμφανίστηκε με ένα υπέρκομψο σύνολο μέσα από το οποίο επαναφέρει μια τάση στις τσάντες που θα συζητηθεί αλλά και θα φορεθεί από τις πιο τολμηρές θαυμάστριές της. Στη φωτογραφία η σταρ φαίνεται να φοράει μια vintage Claude Montana λινή, ολόσωμη φόρμα σε απόχρωση της άμμου, ένα φλοράλ τζάκετ, ένα καπέλο με κόκκινο φτερό και πολύχρωμα ψηλοτάκουνα πέδιλα.

Τα αξεσουάρ της Carrie Bradshaw που έκλεψαν τις εντυπώσεις ήταν οι δύο τσάντες της. Ναι, πολύ σωστά διάβασες. Η ηθοποιός δεν επέλεξε μια αλλά δύο cross-body τσάντες σε διαφορετικό μέγεθος, ύφος αλλά και χρώμα.

Η συγκεκριμένη στιλιστική επιλογή δεν είναι ένα καινούριο concept. Η double-bag τάση ήταν αρκετά δημοφιλής το 2012, εμφανίστηκε ξανά το 2015 και στη συνέχεια, την είδαμε το 2019.  Με την Carrie Bradshaw να την εγκρίνει μέσα από την εμφάνισή της, φαίνεται πως αυτή η τάση θα κάνει δυναμικό comeback στο άμεσο μέλλον. Εσύ θα το τολμούσες;

 

https://www.instagram.com/p/CRTClK1JZz1/ 

 

Cover photo credits Instagram @sarahjessicaparker

Πηγή