Το cool και πρακτικό item το οποίο λατρεύουν οι influencers 


Τα αξεσουάρ πρωταγωνιστούν σε κάθε outfit, δίνοντας μια stylish πινελιά που το κάνει πιο ενδιαφέρον. Σίγουρα το συγκεκριμένο το έχεις δει πολλές φορές σε κάποιο feed στο Instagram είτε από αγαπημένες σου bloggers είτε influencers και σε έχει κάνει να το ζηλέψεις. Πώς άλλωστε θα μπορούσε να ισχύει κάτι διαφορετικό, αφού η fishnet bag ή αλλιώς τσάντα-δίχτυ είναι ό,τι πιο cool και πρακτικό μπορείς να προσθέσεις στην συλλογή σου.

Πρόκειται για μια διαφορετική φιλοσοφία στο χώρο της τσάντας, την οποία έχουμε δει και από πολλούς σχεδιαστές παγκοσμίως. Αρχικά, εμφανίστηκε για να αντικαταστήσει τις πλαστικές σακούλες των καταστημάτων και για να χρησιμοποιηθεί στα ψώνια της αγοράς, όμως πλέον αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας αμέτρητων γυναικών, το οποίο χαρίζει ένα προσιτό ύφος στις εμφανίσεις τους.

Η fishnet bag διατίθεται σε απλά και μίνιμαλ σχέδια αλλά και σε πιο ψαγμένες εκδοχές, με λεπτομέρειες όπως η πλέξη ή ο συνδυασμός με ύφασμα ή δέρμα.  

Αυτό που την κάνει να δείχνει πιο «φρέσκια», είναι το υλικό της το οποίο είναι ελαφρύ και εύκαμπτο. Μπορείς να τη συνδυάσεις ακόμα και με ''καθωσπρέπει'' σύνολα ή με αέρινα καλοκαιρινά φορέματα και ό,τι μοτίβο θέλεις, αφού δεν θα σε περιορίσει καθόλου. Χρησιμοποίησε την για τα ψώνια της αγοράς, τις βόλτες σου αλλά και την παραλία.

Πρόσθεσε μια fishnet bag από τις παρακάτω στη wishlist σου και όταν την αποκτήσεις, φόρεσε την βάζοντας μέσα ένα τεύχος περιοδικού, το αγαπημένο σου φρούτο κι ένα βιβλίο και βγάλε τις ωραιότερες φωτογραφίες για το Instagram, όπως οι influencers!

RETE BAG COLOUR COMBINATION, THINK YARN

MESH SHOPPER BAG LIGHT PINK, H&M

FISHNET BAG MUSTARD, REGALIS COLLECTION

UPCYCLING SHOPPER ANDAMAN SEA, BRACENET

LE PLIAGE FILET TOP HANDLE BAG BLUE, LONGCHAMP

TO -GO MARKET BAG MUSTARD YELLOW, URBAN OUTFITTERS

NET BAG SICILY, FOREBELLE

FRINGE BAG SAND, SEE THROUGH THE LABEL

 

 

Cover photo credits Instagram @janatini

Πηγή