6 κομμάτια για να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου


Από τις ζωηρές και έντονες αποχρώσεις που πλησιάζουν το φούξια και το φραουλί μέχρι τις πιο ήσυχες και ουδέτερες (πούδρα, baby pink, nude) ή το «σκονισμένο» ροζ (dusty pink), ένα είναι σίγουρο: ότι ακόμα κι αν δεν είσαι φαν του girly, όπως θεωρείται, ροζ χρώματος, θα το αγαπήσεις, αφού κυριαρχεί τη φετινή σεζόν και απόδειξη αποτελούν οι κολεξιόν διάσημων οίκων μόδας, όπως οι Simone Rocha, Boss, Versace, Prada και Miu Miu.

Συνδεδεμένο με τα λουλούδια, τη θηλυκότητα και το ρομαντισμό, το ροζ είναι ένα χαλαρωτικό χρώμα, το οποίο φέρνει πάντοτε τη χαρά και την αισιοδοξία. Οι αποχρώσεις του κολακεύουν κάθε επιδερμίδα, δημιουργούν τους πιο αρμονικούς συνδυασμούς και φοριούνται σε κάθε περίσταση. Πρόκειται για ένα χρώμα που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε μια εμφάνιση και να την απογειώσει.

Το ροζ χρώμα έχει ήδη κάνει δυναμικό comeback στις street style εμφανίσεις των fashion addicts. «Γλυκαίνει» ένα look, ενώ ταυτόχρονα το κάνει να δείχνει πολύ μοντέρνο και chic. Ένας από τους ωραιότερους τρόπους να το φορέσεις είναι για παράδειγμα στο γραφείο, δημιουργώντας το απόλυτο office look με σακάκι και ασορτί παντελόνι.

Μια επίσης hot πρόταση για την άνοιξη και το καλοκαίρι είναι το ροζ maxi ή μίνι φόρεμα το οποίο αναδεικνύει τέλεια και τη μαυρισμένη επιδερμίδα. Μπορείς ακόμη να επενδύσεις σε ένα κομψό ροζ πουκάμισο ή σε ένα top για να δώσεις pop χαρακτήρα σε ένα καθημερινό σου outfit.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να δεις την παλέτα του ροζ με άλλα μάτια!

TIERED VEST, COS STORES

ΦΟΡΕΜΑ SEMIZIE ME ΛΑΣΤΙΧΟ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΑΣΟΡΤΙ ΖΩΝΗ, MAKI PHILOSOPHY

LONG SHIRT, H&M

CLASSIC CULOTTES, BSB FASHION

FRILLED MIDI DRESS, ZARA

MIDI ΦΟΡΕΜΑΦΑΚΕΛΟΣΜΕΠΟΥΑPRINT, MARKS & SPENCER

 

Cover photo credits Instagram @zarabentleyy

Πηγή