Θα τη δοκιμάσεις; Κυριάρχησε στα bikinis του προηγούμενου καλοκαιριού και τώρα γίνεται η hot πρόταση που πρέπει να εντάξεις οπωσδήποτε στις εμφανίσεις της άνοιξης.


Η τάση των belly straps ή αλλιώς midriff flossing«αγκαλιάζει» τη μέση και τους γοφούς και δημιουργήθηκε για να αναδείξει και να τονίσει το γυναικείο σώμα και τη θηλυκότητα.

Φορέματα, tops, φούστες και παντελόνια αναβαθμίστηκαν σχεδιαστικά με πολύ λεπτά κορδόνια τα οποία τυλίγονται γύρω από τη μέση και αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά, ενώ θυμίζουν τις σταρς των ’00ς, όπως τη Britney Spears και την Christina Aguilera.

Πρόκειται για μια τάση ιδανική για τις ημέρες που η θερμοκρασία ανεβαίνει. Τα straps είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα λεπτομέρεια που προσδίδει σε ένα σύνολο δυναμισμό. Μπορείς να την επιλέξεις για ένα χαλαρό και casual outfit, φορώντας για παράδειγμα ένα top με λεπτά κορδόνια κάτω από μια oversized ζακέτα ή για μια πολύ σέξι εμφάνιση, ακόμα όμως και για τις ώρες που αθλείσαι, αφού στην αγορά θα βρεις και sporty κομμάτια με λεπτά κορδόνια.

@sofiamcoelho

Αγαπημένοι οίκοι υψηλής ραπτικής όπως Versace, Michael Kors και Jacquemus, ανέδειξαν τη συγκεκριμένη τάση μέσα από τις συλλογές που παρουσίασαν για τη σεζόν Άνοιξη / Καλοκαίρι 2021, ενώ influencers αλλά και διάσημες γυναίκες της ξένης σόουμπιζ, όπως η Dua Lipa, η Zendaya και η Camila Coelho την οποία θα δεις παρακάτω, έχουν λατρέψει τα ρούχα με straps, δεν χάνουν ευκαιρία να φωτογραφηθούν με αυτά και γίνονται πηγή έμπνευσης για όλες τις θαυμάστριές τους.

Ρίξε μια ματιά και είμαι βέβαιη ότι θα σε πείσουν να δοκιμάσεις την τάση κι εσύ!

@camilacoelho

@leoniehanne

@gioserrano

@veronicaferraro

Πηγή