''Κομμάτι-κλειδί''που μπορεί να φορεθεί απ’ όλες τις ηλικίες


Μπορεί το lockdown στην χώρα μας να συνεχίζεται, υπάρχουν όμως χώρες που αρχίζουν να ανακάμπτουν από την πανδημία και επιτέλους οι πολίτες να κάνουν και πάλι ελεύθερα τις μετακινήσεις τους, με την απαιτούμενη προσοχή.

Βλέπουμε και πάλι διστακτικά νέες street style εμφανίσεις και ενώ τα μεγαλύτερα events μόδας, πραγματοποιούνται διαδικτυακά, αυτό δεν σημαίνει ότι λείπουν λαμπερές παρουσίες. Μπορεί να είναι λίγες έως ελάχιστες, είναι όμως αξιοσημείωτες.

Και επειδή η μόδα, οφείλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά, κοιτάμε τις ανοιξιάτικες και καλοκαιρινές ημέρες που φέρνουν νέες τάσεις, χρώματα και ανανέωση στην διάθεση μας. Από την ανοιξιάτικη γκαρνταρόμπα μας, δεν θα μπορούσε να λείπει και το αγαπημένο μας denim κομμάτι. Το οποίο, αυτήν την φορά δεν είναι το denim jacket, αλλά η denim (και κατά προτίμηση midi) φούστα.

Την έχουμε δει αυτήν την σεζόν να απογειώνεται με διάφορους συνδυασμούς, από sneakers, loafers μέχρι και πέδιλα. Εύκολα μπορεί να συνδυαστεί με blazers για άψογα και ταυτόχρονα casual office looks, ενώ αποτελεί και ιδανική επιλογή για τις ανοιξιάτικες βόλτες στην εξοχή ή την πόλη.

Note: Μη περιοριστείς, μπορείς να την επιλέξεις και σε λευκό denim ύφασμα.

Πηγή