Λουλούδια και χρώματα δεν λείπουν από καμία Άνοιξη


Και ναι, και από αυτήν την Ανοιξιάτικη σεζόν, δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα floral prints, τα ανάλαφρα υφάσματα και τα άνθη στα ρούχα. Αποτυπώνουμε όλη την ομορφιά της φύσης στην εμφάνιση μας και εκείνη μας κάνει να δείχνουμε πιο λαμπερές και ευδιάθετες από ποτέ.

Μη φοβηθείς τα λουλουδάτα σχέδια στα ρούχα σου, όσο διατηρείς τις ισορροπίες στα χρώματα, τότε το αποτέλεσμα πάντα θα σε δικαιώνει. Άλλωστε, αυτήν την σεζόν έχει επανέλθει δυναμικά και το total floral outfit, το οποίο συναντήσαμε σε πολλά κορυφαία catwalks, των εβδομάδων μόδας. Πιο πολύ από ποτέ χρειαζόμαστε ξανά φως, λάμψη και χρώμα στην εμφάνιση μας, ύστερα από έναν δύσκολο χειμώνα. Και ποιός είναι καλύτερος τρόπος για να τα προσθέσουμε, πέρα από κομμάτια με floral μοτίβα;

Μπορείς να τα επιλέξεις σε ένα μόνο κομμάτι, όπως για παράδειγμα ένα floral kimono. Είτε μπορείς να επιλέξεις ένα μάξι floral φόρεμα. Εμείς πάντως έχουμε λατρέψει τα floral κοντά φορέματα, με μακριά μανίκια και ψηλή λαιμόκοψη. Θα αποτελέσει ιδανική επιλογή και για τις καλοκαιρινές βραδιές, ενώ άνετα μπορεί να φορεθεί με sneakers και στις πρωινές σου βόλτες. Μη ξεχνάς πως αν το ύφασμα σου στο επιτρέπει, πχ είναι μεταξωτό το κομμάτι με το floral print, άνετα μπορείς να το φορέσεις και στις βραδινές εξόδους που έρχονται. Μέχρι τότε όμως, λάτρεψε το στην κάθε σου ημέρα.


πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή