Picnic τσάντες; Πολύχρωμες; ή clutches; Οι λεπτομέρειες κάνουν την διαφορά.


Όσο και αν έχεις κουραστεί να το ακούς και να το βλέπεις, είναι εκείνες (οι λεπτομέρειες), στις οποίες πρέπει να δώσεις την έμφαση και την προσοχή. Γιατί όσο όμορφο και περιποιημένο outfit και αν έχεις, το λάθος παπούτσι ή η λάθος τσάντα/ κοσμήματα, μπορούν να το καταστρέψουν ή να το υποβαθμίσουν.

Καλώς ή κακώς λατρεύουμε τις τάσεις. Και πάντοτε προτιμούμε εκείνες που γνωρίζουμε πως θα επιλέξουμε ξανά και ξανά. Και όχι να τις προτιμήσουμε για λίγες ημέρες ή για λίγους μήνες. Η βιώσιμη μόδα άλλωστε και η ανακύκλωση, έχουν μπει οριστικά στην ζωή μας.

Με την έλευση κάθε νέας σεζόν, ο ενθουσιασμός για νέες τάσεις και αξεσουάρ που θα μας δώσουν και πάλι νέο αέρα στην εμφάνιση μας, είναι μεγάλος. Και ειδικά την Άνοιξη, όπου είναι η ιδανική εποχή να προσθέσεις χρώμα και να πειραματιστείς με trends που διστάζεις. Σε αυτήν την ανάρτηση θα εστιάσουμε σε ένα αγαπημένο αξεσουάρ, όπου την Άνοιξη και το Καλοκαίρι, έχει περισσότερο ενδιαφέρον και βαρύτητα.

Έχουμε ξεχωρίσει κάποιες από τις αγαπημένες Ανοιξιάτικες τσάντες σε street style εμφανίσεις, που καλύπτουν όλα τα γούστα και τις ανάγκες. Από τις μικροσκοπικές "Jacquemus" πολύχρωμες τσάντες, ή τις λεγόμενες ‘’picnic’’, ακόμη και τα πολύχρωμα clutches, έχεις μια πληθώρα επιλογών για να εμπνευστείς και να επιλέξεις εκείνη, που πιστεύεις ότι σου ταιριάζει καλύτερακαι σε ενθουσιάζει περισσότερο. Το σίγουρο είναι πως μετά την συγκεκριμένη ανάρτηση, θα ανυπομονείς να σετάρεις την αγαπημένη σου Spring Bag, με εντυπωσιακά looks και να νιώσεις ξανά πιο δυναμική και στιλάτη από ποτέ.

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή