Εξακολουθούν τα σύνολα της Rosie σε γήινες αποχρώσεις να γίνονται viral


Μπορούμε πλέον με σιγουριά να πούμε, πως το nude look, είναι το νέο total black.
Από την πρώτη στιγμή το διάσημο μοντέλο Rosie Huntington, αγάπησε το συγκεκριμένο fashion trend και μέσα σε λίγο καιρό, κατάφερε να απογειώσει τις εμφανίσεις της.

Συχνά μοιράζεται με τους θαυμαστές της, τις στιλιστικές της επιλογές καιαυτές που έχουν ξεκάθαρα ξεχωρίσει, είναι εκείνες με γήινες αποχρώσεις. Tα total nude looks της, γίνονται κάθε φορά viral στα social media της και εμπνέουν όλο και περισσότερες γυναίκες να τα δοκιμάσουν.

Ρούχα σε λευκές, μπεζ και φυσικές αποχρώσεις είναι ότι ακριβώς χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις ένα ομοιόμορφο και σύγχρονο αποτέλεσμα. Τα κατάλληλα κοσμήματα, πάντοτε ολοκληρώνουν μια εμφάνιση, οπότε φρόντισε να τα προσθέσεις στην μίνιμαλ εμφάνιση σου. Ακόμη και αν αγαπάς τα loungewear και αθλητικά ρούχα, η συγκεκριμένη τάση κυριαρχεί και εδώ. Με γήινα loungewear set, ιδανικά και για τις ημέρες στο σπίτι που θέλεις να νιώθεις ναι μεν άνετη, αλλά και λίγο προσεγμένη.

Τέλος το γεγονός πως μπορούν να φορεθούν ανεξαρτήτως εποχής, ακόμη και χειμώνα, φθινόπωρο. Πόσο μάλλον καλοκαίρι και άνοιξη… καθιστούν τα ρούχα σε γήινες αποχρώσεις, διαχρονική επένδυση που θα μπορείς να φοράς ξανά και ξανά, με διαφορετικούς συνδυασμούς και σε διαφορετικές σεζόν. Συμβάλλοντας έτσι σε μια πιο βιώσιμη αγορά, την οποία σίγουρα θα ευχαριστηθείς και θα φοράς non stop.


πηγή φωτογραφιών: (@rosiehw)

Πηγή