Ο διάσημος μπασκετμπολίστας εντυπωσιάζει και με το στιλ του


Πέρα από την επιτυχημένη καριέρα του στον αθλητισμό, ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας έχει καταφέρει να ‘’κάνει αίσθηση’’ και στον χώρο της μόδας. Οι εμφανίσεις του, πάντοτε προσεγμένες και με έμφαση στην λεπτομέρεια και τις κορυφαίες τάσεις, καταφέρνουν να αποσπούν την προσοχή.

Κάπως έτσι ο LeBron James, κερδίσει φανατικούς θαυμαστές τόσο με τις αθλητικές ικανότητες του, πλέον όμως και με την αισθητική του. Η street style αισθητική του, δεν περνά απαρατήρητη από τα φωτογραφικά κλικς, τα οποία πολύ σύντομα κάνουν τον γύρω του διαδικτύου.

Πέρα από τα sneakers που δεν αποχωρίζεται και τα casual/ athleisure looks του, ο δημοφιλής μπασκετμπολίστας, φαίνεται να έχει αδυναμία και στα πιο ‘’preppy/classic’’ κομμάτια. Αποτελώντας και style icon για εκατομμύρια θαυμαστές του, σίγουρα αξίζει να ρίξουμε μια προσεκτική ματιά στους συνδυασμούς και τις στιλιστικές του επιλογές, προκειμένου να σε εμπνεύσουν για τις επόμενες και ακόμη πιο εντυπωσιακές street style εμφανίσεις σου.

Τέλος αξίζει να αναφερθεί μια φράση της στυλίστριας του, η Rachel Johnson, η οποία είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

‘’Οι πρώτες εντυπώσεις είναι το παν. Όταν πηγαίνεις να συναντήσεις ανθρώπους για επαγγελματικούς σκοπούς, δεν τους νοιάζει το πόσο ‘’ cool’’ είσαι, αλλά προτιμούν να δουν μια προσεγμένη και περιποιημένη εμφάνιση, η οποία αντιπροσωπεύει τον εαυτό σου’’.

Όλα δείχνουν, πως την συμβουλή αυτή, ο James την έχει σίγουρα κατά νου, αφού τα πιο ‘’professional’’ looks του, αφήνουν το κοινό εντυπωσιασμένο.

basketeight.jpg

basketseven.jpg

basketone.jpg

basketfive.jpg

basketfour.jpg

basketnine.jpg

 

 

basketsix.jpg

basketthree.jpg

baskettwo.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest