Men Fashion Week: Εικόνες από τα διασημότερα outfits που αξίζει να θυμηθούμε


Aν κάτι μας έχει λείψει περισσότερο απ’ όλα σε αυτούς τους καιρούς της πανδημίας και της απομόνωσης, τότε αυτό είναι οι Εβδομάδες Μόδας. Οι Εβδομάδες Μόδας στις μεγαλύτερες μητροπόλεις, όπως το Μιλάνο, την Νέα Υόρκη, το Παρίσι, την Σαγκάη και φυσικά την Κοπεγχάγη.

fashionweeksix.jpg

Fashion experts απ’ όλο τον κόσμο, συρρέουν στα μεγαλύτερα fashion events, φορώντας τις κυριότερες τάσεις, τα πιο σύγχρονα outfits και παρακολουθώντας τα πιο εντυπωσιακά και μοντέρνα fashion shows της εποχής. Με όλα αυτά, καταλαβαίνουμε πως είναι οι πλέον κατάλληλοι για να μας εμπνεύσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές και την δημιουργικότητα τους. Το εκλεπτυσμένο τους στιλ και η μοντέρνα αισθητική τους, αντικατοπτρίζεται πλήρως στις εμφανίσεις τους , τραβώντας τα φλας των φωτογράφων και των παρευρισκόμενων.

fashionweeknine.jpg

Λίγο πριν την αρχή των catwalks, σχεδιαστές, κορυφαίοι street stylers, fashion editors και φωτογράφοι, φορούν τις τάσεις που ξεχωρίζουν και μαζί με το προσωπικό τους στιλ, καταφέρνουν να ασκούν τεράστια επιρροή στο σύγχρονο κοινό και να βλέπουν τις εμφανίσεις τους να φτάνουν σε κάθε γωνιά της γης, κοσμώντας τα μεγαλύτερα περιοδικά ως best dressed.

fashionweekfour.jpg

Σε αυτήν την ανάρτηση λοιπόν, αναπολώντας παλαιότερες αλλά εξίσου επίκαιρες στιγμές, από τα μεγαλύτερα events των Εβδομάδων Μόδας, συλλέξαμε τα αγαπημένα μας street style και catwalk outfits και τα μοιραζόμαστε μαζί σου για έμπνευση και ακόμη περισσότερο style.

fashionweekseven.jpg

fashionweekfive.jpg

fashionweekeight.jpg

 

 

 

fashionweekone.jpg

fashionweekthree.jpg

 

fashionweektwo.jpg

 

fashionweekten.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest