Θα σε κάνουν να ανυπομονείς ακόμη περισσότερο για την νέα σεζόν


Μπορεί στην χώρα μας η ανδρική μόδα να έχει μείνει λίγο στην άκρη, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως οι street stylers που αγαπούν το στιλ και την αισθητική, δεν ψάχνουν διαρκώς για τα καλύτερα outfits που κυκλοφορούν, προκειμένου να ενημερωθούν, να εμπνευστούν και να δοκιμάσουν τους δικούς τους συνδυασμούς.

menspringseven.jpg

Η Άνοιξη είναι ένα μόνο μήνα μακριά. Και τα ανδρικά street style looks που έχουν ξεχωρίσει για την Άνοιξη 2021, μαζί με τα trends, αναμένονται να απογειωθούν μιας και έχουμε περισσότερη ανάγκη από ποτέ για χρώμα και ευχάριστη αίσθηση. Και ποια είναι η πλέον κατάλληλη εποχή για να πειραματιστείς με styles, trends, χρωματικούς συνδυασμούς και αξεσουάρ, από την Άνοιξη;

menspringeight.jpg

Γι’ αυτό και σε αυτήν την ανάρτηση συλλέξαμε αγαπημένες Ανοιξιάτικες εμφανίσεις από τις περσινές Εβδομάδες Μόδας, οι οποίες μας έδωσαν όλα τα hints και trends για πιο σύγχρονο και εντυπωσιακό στιλ. Τα shirts με έντονα χρώματα και μοτίβα, το λινό ύφασμα, τα bomber jackets, αλλά και αξεσουάρ όπως γυαλιά ηλίου, πρωταγωνιστούσαν και έκλεψαν τις καλύτερες εντυπώσεις. Το ενδιαφέρον ακόμη, εστιάζει στους χρωματικούς συνδυασμούς αλλά και στα έντονα prints και σχέδια που μεταδίδουν μια χαρούμενη,  νεανική και ‘’playful’’ διάθεση.

 

menspringfive.jpg

menspringfour.jpg

menspringnine.jpg

menspringone.jpg

 

menspringsix.jpg

menspringten.jpg

menspringthree.jpg

menspringtwo.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest