Άλλωστε η Streetwear μόδα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση


Κακά τα ψέματα, η Streetwear μόδα δεν είναι πάντα εύκολη υπόθεση, αφού ‘’κανόνες’’ και συγκεκριμένοι συνδυασμοί δεν υπάρχουν, για να σε διευκολύνουν. Το ''θέμα'' είναι αρκετά ελεύθερο (ίσως και γι' αυτό να έχει αγαπηθεί τόσο πολύ) , καθένας ντύνεται όπως και με όποιους συνδυασμούς θέλει, αλλά με κάποιον  τρόπο πετυχαίνει μια συγκεκριμένη αισθητική. Και την αισθητική αυτήν, την καταφέρνει μέσα από συγκεκριμένα brands.

Υπάρχουν λοιπόν streetwear brands, τα οποία λανσάρουν κάθε χρόνο καινοτόμες και πρωτότυπες δημιουργίες, οι οποίες έχουν κατακτήσει το νεανικό κοινό και έχουν αναδείξει το συγκεκριμένο είδος ένδυσης στην πρώτη γραμμή παγκοσμίως. Φαντάζομαι πως μπορεί να έχεις προσπαθήσει πολύ για να πετύχεις το ιδανικό street outftit, αλλά το αποτέλεσμα να μην σε δικαιώνει απόλυτα.

Θα μπορούσαμε να πούμε όμως, πως ακόμη και το street style έχει κάποια ‘’βασικά’’ κομμάτια, πάνω στα οποία χτίζονται τα outfits, με διαφορετικούς και δημιουργικούς κάθε φορά συνδυασμούς. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε πως ο όρος ''street style '' έχει συνδεθεί με συγκεκριμένα brands, τα οποία κατάφεραν να ξεχωρίσουν για τα hoodies τους, τις cross τσάντες ,τα puffer jackets, beanies, sneakers, joggings και πολλά ακόμη.

Για να κάνουμε την street ένδυση σου πιο εύκολη, και αρκετά πιο safe, έχουμε συλλέξει παρακάτω κάποια από τα δημοφιλέστερα pieces, τα οποία μπορείς να αποκτήσεις και να δώσεις την αισθητική που θέλεις στην εμφάνιση σου. Ύστερα εξελίσσοντας το συγκεκριμένο στιλ, κρατάς τα βασικά κομμάτια και πειραματίζεσαι με νέους συνδυασμούς και αξεσουάρ που εύκολα δίνουν ανανεωμένη όψη στο σύνολο σου.

Nike x Drake NOCTA Puffer Jacket Yellow

streethree.jpg

OFF-WHITE Caravaggio Arrows Hoodie Black/Multicolor

streetone.jpg

Supreme Is Love Skate Pant Olive

streetseven.jpg

Supreme Is Love Denim Work Jacket Stone

streetsix.jpg

Supreme Backpack (FW18) Purple

 

streetfive.jpg

Supreme Mohair Beanie (FW20) Tiger Stripe

streetfour.jpg

 

 

OFF-WHITE Logo Intarsia Stretch Knit Socks (SS19) Black/Neon Green

 

streetwo.jpg