Η νέα τάση του street style που ήρθε για να μείνει


Ήταν ξεκάθαρα μια χρονιά που έφερε τα πάνω κάτω σε πολλούς τομείς της ζωής μας και αυτό δεν θα μπορούσε να μην είχε αντίκτυπο και στον τρόπο που ντυνόμαστε. Οι street style εμφανίσεις που τόσο αγαπάμε περιορίστηκαν όσο ποτέ και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αυτά που έδιναν τις νέες τάσεις και τον παλμό της μόδας.

Μέσα σε όλες αυτές τις συνθήκες, η μόδα αποκτά δευτερεύοντα ρόλο, ωστόσο για πολλούς αποδείχθηκε το στοιχείο εκείνο που κάνει την καθημερινότητα τους ξεχωριστή και ανανεώνει την διάθεση. Αυτήν την χρονιά, με διαφορά, η κυρίαρχη τάση ήταν και είναι τα αθλητικά κομμάτια. Από κάθε είδους sneakers έως αξεσουάρ όπως baseball hats.

Αυτό όμως που μας κέντρισε όσο τίποτα την προσοχή, ήταν οι εμφανίσεις με athleisure style, συνδυασμένο με preppy στοιχεία όπως σακάκια και παλτό. Η μίξη για παράδειγμα κουστουμιού με sneakers και puffer jackets, ανέδειξε για πρώτη φορά μια τάση που όχι μόνο κυριάρχησε αλλά θα μας απασχολήσει για πολλά ακόμη χρόνια, αποδεικνύοντας πως η μόδα υπάρχει για να σπάει κανόνες και να δημιουργεί τα πιο ευφάνταστα και επιτυχημένα looks, με στοιχεία που μπορεί ποτέ να μην είχες σκεφτεί να συνδυάσεις.

 

amagefour.jpg

 

 

 

 

 

Και ναι λοιπόν, έρχεται η ώρα που μπορείς να απολαύσεις για παράδειγμα τις αγαπημένες σου φόρμες, με τα πιο ‘’preppy’’ και κλασσικά κομμάτια όπως για παράδειγμα με σακάκια. Και αν στο ‘’άκουσμα’’ σου φαίνονται περίεργοι και όχι τόσο ομοιόμορφοι συνδυασμοί, άσε τις παρακάτω φωτογραφίες να σου αποδείξουν, πως κάνεις λάθος.

amageeight.jpg

amageseven.jpg

amagefive.jpg

amagetwo.jpg

amagesix.jpg

amageone.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest