Η τέχνη του να δουλεύεις από το σπίτι.


Ρίχνεις γρήγορα νερό στα μάτια, προκειμένου να ξυπνήσεις όσο πιο γρήγορα γίνεται από το ξύπνημα της τελευταίας στιγμής. Τραβάς την καρέκλα, ανοίγεις υπολογιστή και τρέχεις να προλάβεις τα σημαντικά. Μόλις τα πρώτα βήματα γίνουν, βάζεις σε ρυθμό τις δουλειές σου. Φτιάχνεις καφέ. Κρατάς τις πιτζάμες και συνεχίζεις την τηλεργασία.

Και κάπως έτσι οι ημέρες συνεχίζουν, περισσότερο μονότονες και λίγο παραπάνω κουραστικές από τις προηγούμενες. Και κάπου εδώ, πέφτεις πάνω στην συγκεκριμένη ανάρτηση. Αν βάζαμε τίτλο, αυτός θα ήταν "Working home and feeling cozy". Και πριν γελάσεις, φαντάσου πόσο καλύτερο μπορεί να γίνει το σπίτι σου, σε ρόλο γραφείου.

Έχουμε κουραστεί να ακούμε για τις αρνητικές επιπτώσεις της καραντίνας, παραμελώντας τις τόσες νέες οπτικές που έρχονται μπροστά μας, μα επιλέγουμε να προσπεράσουμε. Ας ξεκινήσουμε από τα μικρά. Τα βασικά...

Έχεις ποτέ σκεφτεί πως το σπίτι σου μπορεί να γίνει το γραφείο των ονείρων σου;

Μπορείς να είσαι όπως θες. Όπου θες και, παράλληλα με την δουλειά σου, να κάνεις ό,τι θες. Θες να φορέσεις το πιο εντυπωσιακό σύνολο και να κυκλοφορείς βαμμένη; Μπορείς. Θες να φορέσεις τις πιο άβολες γόβες και να δουλέψεις από το σπίτι με αυτές; Μπορείς. Θες συνέχεια να μασουλάς τα αγαπημένα σου snacks; Μπορείς (μεταξύ μας, όμως, καλύτερα να το αποφύγεις).

Εδώ που τα λέμε, όμως, έχουμε να σου προτείνουμε κάτι καλύτερο.

Καθόλου τυχαίο δεν είναι ότι οι πωλήσεις στα loungewear και αθλητικά ρούχα έχουν εκτοξευτεί. Με τα κατάλληλα ρούχα και παπούτσια μια γυναίκα μπορεί να κάνει τα πάντα, λένε. Και αν συνοδέψεις το ιδανικό ζευγάρι αθλητικών ρούχων με μια ατμόσφαιρα που θυμίζει ένα μέρος που αγαπάς, τότε η διάθεσή σου για δουλειά και δημιουργικότητα μπορεί να αλλάξει ριζικά προς το καλύτερο.

Αθλητικά παπούτσια: Reebok Classic Leather Legacy.
Θα τα βρεις εδώ.

Τακτοποίησε το γραφείο σου, φόρεσε τα άνετα ρούχα που (εκτός από ζεστασιά) κάνουν το σώμα σου πιο καλλίγραμμο και σου προσδίδουν αυτοπεποίθηση, φτιάξε τον αγαπημένο σου καφέ, άναψε κεριά και έχε τριγύρω σου οτιδήποτε σε κάνει να νιώσεις όμορφα και φέρνει στον νου σου τις πιο όμορφες αναμνήσεις. Άσε τις μικρές, δικές σου επιλογές, να κάνουν το γραφείο του σπιτιού σου το πιο όμορφο και ονειρεμένο μέρος. Το μέρος που θα σου δίνει ενέργειαέμπνευση και την καλύτερη απόδοση.

Αθλητικά παπούτσια: Reebok Classic Leather Legacy.
Θα τα βρεις εδώ.

Advertisement