Ποιά ήταν τα κορυφαία ανδρικά fashion trends;


Τι και αν οι Εβδομάδες Μόδας στις κορυφαίες μητροπόλεις του κόσμου αναβλήθηκαν για το 2020… αυτό δεν σημαίνει πως η ανδρική μόδα και πιο συγκεκριμένα το ανδρικό street style δεν βρέθηκε στην πρώτη γραμμή και ψηλά στην λίστα με τα πιο ενδιαφέροντα θέματα για τους millennials και την generation Χ γενιά.

mensix.jpg

Aκόμη και αν οι δρόμοι είχαν ερημώσει, η throwback αίσθηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ήταν αρκετή για να υπενθυμίσει κορυφαίες street style εμφανίσεις, που ξεχώρισαν και έκαναν το κοινό να ανυπομονεί για περισσότερη ανδρική μόδα και στιλ. Και εκτός από τα oufits προηγούμενων χρόνων που ήρθαν στο προσκήνιo, είχαμε και κάποιες εμφανίσεις και trends, που δεν πτοήθηκαν ούτε από την πανδημία.

menfour.jpg

Στα κορυφαία ανδρικά fashion trends, το athleisure στιλ κυριάρχησε και εδώ αναδεικνύοντας αθλητικά κομμάτια, αξεσουάρ και brands, που αγαπήθηκαν από το ευρύτερο ανδρικό κοινό. Τα sneakers καθώς επίσης και η hyper beast αισθητική, συνδυασμένη με κλασσικά ή vintage κομμάτια, ήταν αυτά που απογείωσαν εμφανίσεις, έκαναν αυτούς που τα φορούν να ξεχωρίσουν και τα φωτογραφικά κλις να αστράψουν.

mennine.jpg

meneleven.jpg

menfive.jpg

 

menone.jpg

menseven.jpg

menten.jpg

menthree.jpg

mentwo.jpg

πηγή φωτογραφιών: pinterest