Τα παρακάτω street style looks, αρκούν για να σε μετατρέψουν στο πιο μοντέρνο κορίτσι της πόλης


Τα παρακάτω street style looks, αρκούν για να σε μετατρέψουν στο πιο μοντέρνο κορίτσι της πόλης

Ήταν αυτό για το οποίο ανυπομονούσαμε περισσότερο. Οι εβδομάδες μόδας πέρα από τις πασαρέλες και τις υπερπαραγωγή σε επιδείξεις μόδας, έχουν κάτι καλύτερο. Απίστευτα street style looks, τα οποία φανερώνουν τάσεις της εποχής, μοντέρνο στιλ, δημιουργικότητα και φυσικά προσωπική αισθητική. Ήταν αυτό που μας είχε λείψει περισσότερο… μοντέρνα κορίτσια να περπατούν στους δρόμους των μεγαλύτερων μητροπόλεων με τα πιο ωραία και μοντέρνα σύνολα που μας μάγευαν και μας εντυπωσίαζαν. Η απόλυτη έμπνευση.

Πόσο μάλλον τα τελευταία χρόνια, η πόλη της Κοπεγχάγης έχει αναδειχθεί σε μια κατεξοχήν μοντέρνα πόλη, όπου γνωρίζουν πάρα πολύ καλά από μόδα και κυρίως από σύγχρονο street style. Οι πιο hot τάσεις, τα πιο σύγχρονα looks και οι εμφανίσεις που μας ενέπνευσαν και εντυπωσίασαν είναι και πάλι εδώ, ανανεωμένες και πιο ξεχωριστές από ποτέ.

Note: Το preppy style έκανεδυναμικά την εμφάνιση του. Τα έντονα χρώματα και prints δεν έλειψαν από πολλές εμφανίσεις έχοντας την τιμητική τους, όπως επίσης και τα minimal σύνολα σε γήινες αποχρώσεις. Τέλος highlight των εμφανίσεων τα street αξεσουάρ όπως τα bucket hats, όπου έδιναν νεανικά vibes και ανέμελη αισθητική.

https://www.instagram.com/p/CDzHVT6DFaX/

https://www.instagram.com/p/CDw5wU0J2Fp/

https://www.instagram.com/p/CD3s5dsJnkM/

https://www.instagram.com/p/CD8Tf3so_K5/

https://www.instagram.com/p/CDw5e4kJA5n/

https://www.instagram.com/p/CD1CokKJi0k/

https://www.instagram.com/p/CDuU5_vJn3i/

https://www.instagram.com/p/CD4PjrHBFC1/

https://www.instagram.com/p/CD1B679Jfc0/

https://www.instagram.com/p/CDwvUMxpcdl/

https://www.instagram.com/p/CDxzzF6nmfr/

https://www.instagram.com/p/CD2qnu8BT_6/

Πηγή