Σταματά το 99% της ιογενούς δραστηριότητας


Σταματά το 99% της ιογενούς δραστηριότητας

Η φημισμένη για τα ντένιμ της κομμάτια εταιρείαDiesel έρχεται να μας εντυπωσιάσει με μια νέα τεχνολογία, η οποίασταματά φυσικά το 99% της ιογενούς δραστηριότητας. Σε συνεργασία με τη Σουηδική εταιρεία Polygiene, η Diesel αναπτύσσει αυτή την καινοτόμο εφαρμογή ViralOff® στη συλλογή denim Spring / Summer 2021.

https://www.instagram.com/p/CBqGWeuDnKV/

Η συγκεκριμένη τεχνολογία είναι «πάντα ενεργή» και έχει την ικανότητα να καταπολεμά πάνω από το 99% της ιογενούς δραστηριότητας. Το ViralOff® έχει δείξει αποτελεσματικότητα απέναντι σε ένα πλήρες φάσμα ιών, συμπεριλαμβανομένου και του COVID-19.

Επιπλέον, η εφαρμογή του ViralOff® δεν έχει ημερομηνία λήξης και παράλληλα παρατείνεται η διάρκεια ζωής του ρούχου και η χρήση νερού και ενέργειας μειώνεται. Ως μέρος της φιλοσοφίας της «For Successful Living», η Diesel παραμένει βαθιά αφοσιωμένη στην έρευνα και την εξεύρεση προοδευτικών λύσεων ώστε οι πελάτες της να ζήσουν τη ζωή τους στα καλύτερά τους, από την άνεση στο στυλ, από την εργονομία και τις τάσεις στην υγεία και την ασφάλεια.

https://www.instagram.com/p/B8yyuBFqOrG/

Το Polygiene ViralOff® αντιπροσωπεύει μια ιδιαίτερα σημαντική απάντηση στην προστασία των πελατών. Η ασφάλεια του κοινού δεν ήταν ποτέ πιο σημαντική. Η υγεία και η ασφάλεια του πελάτη είναι στο προσκήνιο του brand, το οποίο παίρνει ολοένα και περισσότερα μέτρα σε αυτόν τον τομέα. Αξίζει να σημειωθεί ότι η Diesel κατέχει την παγκόσμια αποκλειστικότητα για τη συγκεκριμένη εφαρμογή.

Πηγή