Χρωστά το όνομά της στο σκύλο του Christian Dior


Χρωστά το όνομά της στο σκύλο του Christian Dior

Θα λέγαμε πως τα δημιουργήματα του δημοφιλή Γαλλικού οίκου Dior και ειδικά οι τσάντες του, είναι πραγματικά αντικείμενα πόθου. Σύγχρονη αισθητική, minimal κομψότητα, ποιότητα καιστιλ. Όλα όσα χρειάζεται μια γυναίκα σε μια εμφάνιση της.

Ο οίκος Dior έρχεται να προσθέσει μια ακόμα iconic τσάντα στην πλούσια συλλογή του. Η Bobby bag σχεδιάστηκε από την Maria Grazia Chiuri για την Fall 2020 collection και πήρε το όνομά της από τον Bobby, τον αγαπημένο σκύλο του Christian Dior,ο οποίος αποτέλεσε και στο παρελθόν πηγή έμπνευσης για πολλές δημιουργίες του.

https://www.instagram.com/p/CCv8wgvI-W4/

https://www.instagram.com/p/CCxqXPBIey5/

Η Bobby εντυπωσιάζει με την απλότητά της. Η minimal αισθητική της, μας έκανε από την πρώτη κιόλας στιγμή να την ερωτευτούμε. Οι καθαρές sleek γραμμές, οι απαλές καμπύλες της και το διακριτικό logo με τα αρχικά CD, αποτελούν την επιτυχημένη συνταγή της κομψότητας. Δυναμική αλλά και ντελικάτη, ιδανική για καθημερινές εμφανίσεις και office looks. Θα λέγαμε πως η νέα αυτή τσάντα εκφράζει απόλυτα τη σύγχρονη γυναίκα και τη νέα ταυτότητα του οίκου Dior.

https://www.instagram.com/p/CCsgr5yIn2c/

https://www.instagram.com/p/CCvFkLrIO7i/

Mπορείς να την βρεις σε μαύρο, λευκό, ταμπά αλλά και στο διαχρονικό Dior Oblique canvas.

Πηγή