Στόχος τουνα ανατρέψει τους παραδοσιακούς κανόνες και τις αντιλήψεις για τη μόδα


Στόχος τουνα ανατρέψει τους παραδοσιακούς κανόνες και τις αντιλήψεις για τη μόδα

Με το καθιερωμένο ημερολόγιο στον χώρο της μόδας να έχει ανατραπεί και τις ψηφιακές παρουσιάσεις να γίνονται η νέα νόρμα, οι τελευταίοι μήνες έχουν απαιτήσει καινοτόμες προσεγγίσεις στη δημιουργία και την επίδειξηρούχων. Το γεγονός αυτό όμως, δεν φαίνεται να αποτελεί πρόβλημα για τους δημιουργικούς καλλιτεχνικούς διευθυντές και σχεδιαστές, οι οποίοι αναλαμβάνουν την πρόκληση και μεγαλουργούν.

Έτσι και ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Gucci, Alessandro Michele, επιθυμεί με τη νέα του επίδειξη να γράψει τον επίλογο στο project που ξεκίνησε στο προηγούμενο του show τον Φεβρουάριο. Ένας επίλογος που θα αποτελέσει το τελευταίο κεφάλαιο για να ολοκληρωθεί η αφήγηση που ξεκίνησε με την επίδειξη του «An Unrepeatable Ritual», στην οποία γιόρτασε τη «μαγεία» της μόδας, αποκαλύπτοντας όσα κρύβονται στα παρασκήνια των επιδείξεων του.

https://www.instagram.com/p/CCtXFy4Ct4I/


Στις 17 Ιουλίου λοιπόν, παρουσιάζει την τελευταία πράξη σε αυτή τη διαδρομή, έναν ακόμη πειραματισμό με στόχο να ανατρέψει τους παραδοσιακούς κανόνες και τις αντιλήψεις για τη μόδα.

Το event θα μεταδοθεί μέσω livestream την Παρασκευή 17 Ιουλίου, την τελευταία ημέρα της Ψηφιακής Εβδομάδας Μόδας του Μιλάνου, μέσα από τις ψηφιακές πλατφόρμες του οίκου. Η «Epilogue» συλλογή θα είναι η πρώτη ματιά στη νέα κατεύθυνση του οίκου μετά τη πανδημία, κατά την οποία προέκυψαν σοβαρά αιτήματα για την αλλαγή τόσο της παραγωγής όσο και όλου του χώρου της μόδας.

Για το link του livestream πάτησε εδώ.

Πηγή