Μια από τιςκορυφαίες συνεργασίες με γεύση ελληνικού καλοκαιριού


Μια από τιςκορυφαίες συνεργασίες με γεύση ελληνικού καλοκαιριού

Ακόμη θυμόμαστε την μαγεία τουshow της Ελληνίδας σχεδιάστριας Mary Katrantzou, που πραγματοποιήθηκε πέρυσι στο Ναό του Ποσειδώνα στο Σούνιο. Κάθε look συνοδευόταν και από ένα ζευγάρι αρχαιοελληνικού τύπου σανδάλια.

https://www.instagram.com/p/B3UQAJ1FZj8/

Μετά από την συνεργασία τους στην επίδειξη, οι Ancient Greek Sandals και η Mary Katrantzou, ενώνουν και πάλι τις δυνάμεις τους σχεδιάζοντας μαζί κάποια από τα ωραιότερα σανδάλια της αγοράς, όλα εμπνευσμένα από αρχαιοελληνικές τοιχογραφίες, αγάλματα και αρχιτεκτονικά στοιχεία της αρχαιότητας.

https://www.instagram.com/p/CB8WiYkJxu2/

Το στυλ που επικρατεί στις νέες δημιουργίες είναι φυσικά grecian chic, άλλωστε δεν μπορούμε να φανταστούμε το καλοκαίρι μας χωρίς τα all-time classic αρχαιοελληνικά σανδάλια μας. Τα χρώματα και τα μοτίβα είναι εμπνευσμένα από τα signature prints της Mary Katrantzou που πρωταγωνιστούν στη resort collection της. Ναυτικοί χάρτες του 1920, πολύχρωμα μοτίβα από το θαλάσσιο βυθό και γραφιστικά κύματα, διαμορφώνουν τον αισθητικό χαρακτήρα της μοναδικής κολεξιόν AGS x Mary Katrantzou, που είναι διαθέσιμη στο Flagship store των Ancient Greek Sandals αλλά και στο online store του brand www.ancient-greek-sandals.com


Cover photo: @marykatrantzou

Πηγή