Oι πολλές πλευρές του καλοκαιριού


Oι πολλές πλευρές του καλοκαιριού

Αγαπάμε πολύ το σύγχρονο στιλ και δεν το κρύβουμε. Πόσο μάλλον όταν αυτό έχει καλοκαιρινήκαι ροκ αίσθηση. Ποτέ δεν μου άρεσε το απόλυτο στην μόδα. Αφού μπορείς να είσαι λίγο απ’ όλα. Και οι καλοκαιρινές εμφανίσεις είναι η ιδανική ευκαιρία για να μπλέξεις τα αγαπημένα σου στιλ και να ξεχωρίσεις.

Προσωπικά πρώτο στην λίστα είναι πάντα το rock chic. Δυναμικό, μοντέρνο, κομψό αλλά ταυτόχρονα με ροκ επιρροές. Φέτος όμως πρωταγωνιστούν και τα φλοράλ, όπως επίσης και τα μεταξωτά αέρινα υφάσματα τα οποία δίνουν ένα πιο αισθησιακό και girly χαρακτήρα στην εμφάνιση μας. Και επειδή καλοκαίρι χωρίς ethnic αξεσουάρ και διάθεση δεν γίνεται… είναι ώρα όλα τα παραπάνω να τα συνδυάσουμε αρμονικά και να χτίσουμε την τέλεια καλοκαιρινή γκαρνταρόμπα.

Αν αυτό σου ακούγεται δύσκολο, τότε άσε με να σου πω πως δεν είναι καθόλου, καθώς εκτός των άλλων η minimal αισθητική και η απλότητα είναι αυτή που κυριαρχεί σε κάθε μεγάλη μητρόπολη του κόσμου. Επομένως keep it simple.

Και επειδή όλα είναι θέμα έμπνευσης πάμε να δούμε κάποιες από τις αγαπημένες μας «always classy never trashy and a little bit sassy» καλοκαιρινές εμφανίσεις.

πηγή φωτογραφιών: pinterest

Πηγή